Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4799531 www.bgdnes.bg

Любо Нейков срещу Владо Пенев

Любо Нейков ще е големият конкурент на дългоочаквания нов сезон на сериала "Под прикритие" с Владо Пенев. Очаква се снимките на крими лентата да започнат съвсем скоро.

От Би Ти Ви ще отвърнат на удара, защото вече подготвят продължение на "Столичани в повече".
Сериалът с Нейков, Мъйнов, Кръстю Лафазанов върви вече осми сезон и е най-дълго излъчваната досега родна продукция. Деветият сезон окончателно ще води в класацията.

Реклама

Преди да започне излъчваният в момента осми сезон, съдбата на столичаните беше неясна. От Би Ти Ви дори се колебаеха дали да финансират продължение. Рейтингите в момента са в абсолютна полза на сериала и той ще продължи да се снима.
"Столичани в повече" има висока гледаемост, така че ще продължи", убеден е и актьорът Руслан Мъйнов.

Вероятно ще се промени и часът на излъчване, така че да съвпадне с този на "Под прикритие", който традиционно върви в неделя от осем вечерта.
Неясна е съдбата на предаването "Комиците". Шоуто вече няма толкова висок рейтинг и е възможно да отпадне от програмата, а екипът на Нейков и Милошев да се съсредоточи изцяло върху сериала.

Самият Нейков е известен със суровите си изисквания към подчинените. Така предните лета работещите за него нямаха никаква почивка. В паузата от снимките на сериала те организираха турне на "Комиците". Сигурно е обаче, че тази година такова няма да има.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама