Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4799541 www.bgdnes.bg

Теди Москов: "Шоуто на Слави" е за тоалетната

Лили АНГЕЛОВА

"Улицата" не се гледа, докато ядеш, говориш по телефона или отидеш до тоалетната.

Ритъмът му е бърз и трябва да си концентриран. Изпуснеш ли нишката, не си разбрал края." С тези думи големият режисьор Теди Москов определи разликата между уникалното култово шоу "Улицата" и "Шоуто на Слави". Според него в предаването на Дългия всичко е много спокойно. Самият Москов възражда емблематичното си шоу. В него няма да участват Христо Гърбов, Лафазанов и Камен Донев.

Реклама

"Неравноделните тактове ни правят уникални. Да, без Гърбов, Лафазанов и Камен Донев ще сме, но пък те ще излязат на екрана от миналото", смее се режисьорът.

Според него ще видим мултимедийно представление. "Артистите, старите участници, или поне по-голямата част от тях, ще влизат, излизат от екрана, коментират, ще създават нови начала и нови финали на известни епизоди и идеята е, че в един старчески дом едни прапрабаби пенсионери си спомнят какви са били като млади и си го визуализират на екрана", разказа Теди Москов за предстоящия спектакъл.

Почитателите ще могат да видят сценичния вариант на "Улицата" на 8 и 9 юни в зала 1 на НДК. На сцената ще видим и "новите" актьори - Георги Спасов, Никола Додов и Борислав Стоилов. Ще се включат Ути Бъчваров и Влади Въргала.

Теди Москов: Не съм се отказал от сцената!

"Не съм се отказал от сцената! Сега ми предстои да "сготвя" спектакъла "Пурпурният остров" на Булгаков за Варненския куклен театър. Да, така се получи, че когато поставих Булгаков с "Майстора и Маргарита", се случи катастрофата, в която едва оживях. Но не съм фаталист и гледам смело напред", сподели пред "България Днес" големият ни режисьор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама