Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4799660 www.bgdnes.bg

Джизъса - футболният Дон Жуан

Новината, че Благо Джизъса се жени, не трогна никоя от бившите му жени. Най-неверният футболист в родния футбол е обещавал брак на много красавици. Всички те са оставали излъгани, след като разбират за поредната му изневяра.

Повечето връзки на футболиста, известен повече с креватните си подвизи, се разпадат след изневяра от негова страна.

Реклама

Миналите през сърцето и леглото на Джизъса разказват, че на бившия национал са му нужни не повече от пет минути, за да завърти главата и най-недостъпната жена. Дори тези, които вече не искат и да чуят за него, признават способността му да пленява женските сърца.

Парадоксалното е, че списъкът с жените, имали нещо общо с Благо, е безкрайно дълъг, но официално повече от десет години той беше само с една жена. Бившата гимнастичка Христина Витанова заслужава златен медал, че стоически изтърпя прелюбодеянията на съпруга си.

Авантюрите на Благо започват много преди да си спечели славата на сериен кръшкач. Още в първите си години в националния отбор по футбол Джизъса залита по чуждото. Оказва се, че си има пръв приятел в тези подвизи - Валери Божинов. По това време Божинов е с Алисия. Семейният живот и за двамата е скучен и играчите си уреждат среднощна оргия с неизвестни момичета в комплекса „Царско село“. Жените им - Христина и Алисия, чуват какво се случва и отиват на място. За да избягат от местопрестъплението, двамата палавници скачат от прозореца.

"Случката в „Царско село“ е истина. Така е. Алисия и Христина ни хванаха", признава след години Валери. В златните си години Благо не подминава и доскорошната съпруга на Божинов - Николета Лозанова. Плеймейтката вече е получила положителни отзиви от вратаря Николай Михайлов. След като двамата се разделят, Благо кани Ни Ло за кратко при себе си в Турция, където играеше за кратко.

Съмненията, че Благо няма задръжки, се появиха, след като той заряза бременната си половинка Христина в деветия месец. По-скоро той не я заряза, а излъга, но наново го хванаха. В навечерието на Бъдни вечер Георгиев казва на жена си, че заминава за Атон. Всичко в историята се струва логично на гимнастичката. Той е силно вярващ, а тя не може да пътува. Малко след като тръгва, тя разбира, че мъжът й не е сам. Той е с фолкаджийката Лияна и няма никакво намерение да се усамотява с Бога, а с фолкпевицата. Христина го гони от дома им.

Реклама

"Само аз си знам какво ми костваше всичкото това. Но тогава трябваше да бъда силна заради детето, което чаках", изповядва Христина. Само няколко месеца след раждането на дъщеря им Йоанна Благо подвива опашка и иска прошка от половинката си. Лияна бързо му е писнала, а заплахите на бившия й мъж Махмуд изобщо не се нравят на футболиста. Той се кълне на Христина, че вече ще й бъде верен до гроб. Но докато го прави, папараци го засичат да си разменя телефона на публично място с плеймейтката Светлана Василева.

Временно Джизъса наистина се кротва. Поне привидно. С Христина имат и второ дете - син Давид. И точно когато Благо даваше вид на улегнал мъж, избухна с пълна сила. Оказа се, че футболистът си е намерил ново поле за изява - Русия. Докато играе далеч от България, Благо се е задявал с немалко атрактивни рускини, една от които е моделката Оля Абрамович.

Христина вече обмисля наистина да се раздели окончателно с Благой. Той я улеснява в момента, в който наяве излиза поредната му забивка за една нощ - с плеймейтката Биляна Евгениева. Силиконката е принудена да върне годежния пръстен на Христо Сираков, с когото подготвят сватба по същото време.

Благо изхвърча окончателно от семейния дом в Горна баня. Разбира се, авантюрата с Биляна няма никакво бъдеще и той повече така и не се обажда на силиконката. Отдава се на бурни купони в столичните дискотеки. Този период от биографията на родния плейбой е малко мътен. Не е ясно колко точно известни и неизвестни жени минават през леглото на Благо, преди да срещне ученичката Куини-Алис.

Двамата се срещат в столична чалготека и се влюбват от пръв поглед. Благо прави първата крачка и иска телефона на 18-годишната манекенка. Тя признава, че преди това не е имала добро мнение за футболиста, но той успява да я плени за минути. И за пореден път точно когато гради бъдеще с някоя жена, се появява друга. Докато Куини-Алис търси общ дом, Благо я сменя с рускинята Есмер Омерова. Така Куини се оказва зарязана точно преди бала си. Джизъса обаче няма никакви угризения и вече обяви сватба с новата си. Според негови близки обаче до сватба може отново да не се стигне. Не се знае до септември колко още жени ще срещне плейбоят.

Реклама
Реклама
Реклама