Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4802711 www.bgdnes.bg

Бившият мъж на адреналинката Ивайло Леков: Яна ме биеше!

Не знам къде е детенцето ми! Искам да видя Емо и да го прегърна, да се грижа за него. Ще се боря докрай за правата над сина си! Яна не си вдига телефона, крие се и не ми позволява да се срещна с рожбата си.
Така започва своята изповед пред вестника Ивайло Леков, бившият мъж на култовата адреналинка от "Господари на ефира" Яна Христова, която се прочу както с танцувалните си умения, така и с порноклипче, пуснато в интернет от анонимен "доброжелател". Бизнесменът Леков се съгласи да разкаже единствено пред "България Днес" каква е истината за разрива в отношенията помежду им, след като дълго време категорично отказваше всякакви интервюта.
"В момента майката на детето ми Яна Христова нарушава подписано лично от самата нея споразумение, според което имам право да виждам сина ни Емил в определени дни. Изпратени й бяха няколко нотариални покани да доведе Емо в уречен ден и час. Пред свидетели стана ясно, че тя не си вдига мобилния и категорично отказва да ме срещне със сина ми. Всяка моя дума аргументирам с документи, така че нейните обвинения по мой адрес висят във въздуха", разказва Ивайло.
Мъжът представи куп книжа, включително свидетелство за съдимост, извадено преди броени дни. С това той иска да докаже на обществото, че не е осъждан за психически и физически тормоз, както твърди Яна.
"Никога не съм й посягал. Истината е, че тя ми е посягала в моменти на ярост. Февруари месец след поредната ни разпра дори си извадих медицинско. Яна агресира, когато усети, че губи контрол. Способна е на обиди, закани, клетви и много нецензурни думи, които се срамувам да цитирам. Обиждала е грозно дори майка ми. Яна и нейното ниско ниво не ме вълнуват вече. Боли ме единствено за детето. Нито знам къде е, нито как е. Преди време ме потърси директорката на детската градина, в която синът ми беше записан. Персоналът на забавачката бе притеснен, че детето не посещава заведението. Сами знаете, че липсата на редовни занятия води до непълноценно интелектуално развитие при малките", посочи още Ивайло.
Леков е завършил архитектурен дизайн в Лондон. Той развива добър бизнес в тази област заедно със своите родители. Твърди, че е финансово презадоволен и през цялото време е помагал на адреналинката в отглеждането на детето, за което също притежава банкови извлечения, направени от нотариус.
"Не деля хората на бедни и богати, а на добри и лоши. Когато бяхме влюбени с Яна, обиколихме света. Можеше да бъде принцеса... Записах я на курсове по английски, купих й автомобил. Никога не е лишавана от нищо. Исках да бъде истинска дама и да се грижа добре за нея, без да усеща каквито и да е липси. Роди се детето и тя започна да не се прибира. Вместо да кърми, отсъстваше от дома в малките часове на нощта. Не си вдигаше телефона. Аз се притеснявах дали нещо не й се е случило, докато тя купонясва до ранни зори. Връщаше се пила и най-вероятно под въздействие на опиати. Тогава започна разривът помежду ни. Разделихме се, Емо отрасна, а Яна замина за половин година в Германия. През това време синът ни живееше с мен. После се върна и го взе при себе си. И ето - днес вече се държи, все едно малкият е изцяло нейна собственост. Всичко, което искам, е да с бъда пълноценен татко, а тя не ми позволява!", посочи Ивайло.
Бизнесменът твърди категорично, че никога не е имал пръст в разпространението на порновидеата с участието на Яна.
"ГДБОП ме разследва и съм невинен. Как мислите, че точно аз ще пусна порно с нея в мрежата. Всякаква може да е, но е майка на детето ми. Септември месец Емил ще бъде ученик. Утре ще се сдърпат с някое друго дете в училище. Децата са жестоки, ще му отмъстят с това видео. Как ли ще се почувства това невинно и добро момченце, когато види какви ги е вършила майка му по квартирите?", размишлява таткото.
Междувременно Яна Христова неведнъж е намеквала с половин уста, че най-вероятно точно Леков е извадил на показ срамните сцени, за да я очерни пред обществото колко лоша майка е и впоследствие да й отнеме родителските права.
"Порноклипчето е изтекло от този, който участва в него, и това видимо не съм аз. Дори не знам кога и къде е снимано видеото. Може да е правено, докато ми е била жена, наистина нямам представа", умува Леков.


Танцьорката пред "България Днес":

Не съм го удряла!

"Не съм била Ивайло Леков. Аз съм тази, която има извадени 3 медицински свидетелства, които той впоследствие обяви за фалшиви. Истината е, че ме тормозеше психически и физически, а не аз него. Все пак съм жена, как си представяте да го удрям?", заяви Яна Христова пред "България Днес", потърсена за коментар по случая. Блондинката не скри, че е дълбоко разстроена и се срамува от целия цирк, който се разиграва около нея и някогашния й спътник в живота.
"Няма капка истина в неговите думи. Давам му детето, виждат се, ходят по почивки заедно. Грижи се за него финансово, не мога да отрека. Но същевременно се старае да ме очерни пред обществото всячески. Отказвам да бъда част от този панаир, ако има някакви претенции, нека ги предяви пред съда. Родителските права са присъдени на мен и очевидно това го дразни. Омръзна ми от неговата мания за величие да контролира всичко. Мъчно ми е, че детето вече е достатъчно голямо, скоро ще почне да чете за тези неща!", отсече Яна.

Щастливо влюбен в Деси Цонева

Макар да не афишират публично връзката си, вече не е тайна, че бившият благоверен на танцьорката Яна днес е щастливо влюбен в щерката на телевизионния водещ Митко Цонев - Деси Цонева.
Иво и Десислава все още избягват да се навират в полезрението на медиите, тъй като и двамата имат печален опит от раздухване на кирливи ризи след разбитите си предишни бракове. Преди няколко месеца обаче Деси качи снимка с Ивайло и двете им деца. От фотоса става ясно, че новата двойка обича да пътува по почивки, а двете момченца, които са почти на една възраст, са станали приятелчета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама