Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4803454 www.bgdnes.bg

Злато за Крисия

Иво АНГЕЛОВ

Лидерът на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото изненада малката певица Крисия със златни обеци за рождения й ден. Това разкри пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров.


Момиченцето било много щастливо от подаръка и не спирало да се усмихва. Лично водещият на предаването Слави Трифонов изпратил на талантливата изпълнителка огромен букет.

Реклама


Малката принцеса отпразнува в понеделник 11-ия си рожден ден, но Трифонов и Маестрото не успяха лично да присъстват на партито, което беше организирано от родителите й в Разград. Причината - в същия ден те трябваше да са в София за поредното излъчване на "Шоуто на Слави". Водещият обаче избрал огромен букет за любимката си, който изпратил по куриер и пристигнал при рожденичката привечер на 1 юни. Димитров заложил на златните обеци, които се оказали изключително добър подарък.


"Крисия беше изключително щастлива, когато видя цветята. Букетът е голям почти колкото нея. Дни по-късно продължава да се радва и е щастлива, че Слави не я е забравил и я е уважил за празника. Много се радва и на обеците", сподели Тодоров.
"Беше един незабравим празник за дъщеря ми. Много нейни приятели дойдоха лично на тържеството и се забавляваха цял ден. Други пък се обадиха и също засвидетелстваха уважение към нея. Тя е радостна, че от "Шоуто на Слави" се сетиха за нея и направиха деня й още по-прекрасен", каза още гордият татко.


В чест на двойния празник на Крисия (рожден ден и Международния ден на детето - 1 юни) беше организирано парти с диджей и много изненади. Сред специалните гости на купона е била малката Симона, която също участва в кастинга за сценична партньорка на победителя в проекта "Разсмей Слави" Димитър Андреeв. Двете момиченца два дни били неразделни и се радвали на компанията си.


Бащата Марин и майката Ангелина се постарали Крисия да получи незабравимо парти, тъй като заслужавала награда за професионалните си успехи през последната година.


Сред другите подаръци за малката принцеса за рождения й ден бяха специален микрофон и лаптоп.

Реклама
Реклама
Реклама