Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4804646 www.bgdnes.bg

Аръков залюби гадже от народа

Иво Аръков залюби нова мацка и вече не криел пред приятелите си, че отново е сериозно обвързан и влюбен, научи първи "България Днес".

Актьорът е засечен да се разхожда с тайнствената девойка в района на Народния театър, а по жестовете му личеше, че е сериозно хлътнал.

Реклама

Като истински джентълмен Иво на няколко пъти предпази момичето от невнимателни велосипедисти, а после нежно и грижовно погали брюнетката по косата.
Аръков все още не искал да афишира пред медиите новата си тръпка, но нямал и никакво намерение се крие на публични места, когато е в нейната компания, издават близки до звездата.

Засега младият секссимвол представил девойката само на най-близките си приятели, а клюките твърдят, че момичето е колежка на Иво от театралните среди.
Звездата от сериала "Фамилията" преценил, че е крайно време да се впусне във връзка с жена, която не е толкова популярна и известна като бившите му звездни половинки.
През последните няколко години актьорът го раздаваше гадже на певицата Мария Илиева и актрисата Елен Колева, а преди да се раздели с футболната щерка Мика Стоичкова, двамата дори говореха за сватба.

В риалитито "ВИП брадър" на чара и таланта му не успя да устои и доста по-възрастната от него Ива Екимова, както и палавата плеймейтка Елена Кучкова, а Евгени Минчев дори му посвети любовно стихотворение.
Освен жените, с които се забърква, чаровният актьор, изглежда, е посменил и приятелския си кръг.

Доскоро Иво можеше да бъде засечен в компанията на мъжа на Жени - Тачо, с когото купонясваха по цяла нощ из столичните заведения, но отскоро Аръков все по-често е забелязван с друг секссимвол на родното кино - Асен Блатечки.
Двамата се сдушили покрай работата им в Първия независим театър, където именно Блатечки поканил Аръков да участва наред с имена като Калин Врачански, Мария Сапунджиева, Луиза Григорова и Ненчо Балабанов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама