Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4808934 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов призна: Нямам нова приятелка!

Повече от половин година след раздялата на Слави Трифонов с танцьорката Мартина Огнянова Дългия още не може да я прежали, научи "България Днес".

"Нямам си нова приятелка", заяви категорично водещият в собственото си шоу след уж непринуден въпрос от страна на Г-н Андреев по време на рубриката "Запознай се с малките".

Реклама

По този начин Слави публично отрече да има отношения с адашката на бившата си и също танцьорка Мартина Джорджевич въпреки общите снимки на двамата, които наскоро плъзнаха в мрежата.

"Слави иска да се знае, че е сам. Това, че са го снимали с някаква си фльорца, не означава, че той ще се съгласи да я спрягат като новата му. Той никога не е признавал публично за връзките си, но не ги е и отричал. Сега обаче реши да опровергае слуховете", издава приближен на Трифонов от екипа на шоуто.

Клюките из тв средите гласят, че Слави още страда за Мартина и не е готов да продължи напред, доказателство за което били сантименталните му изблици напоследък. По време на концерта си в „Арена Армеец“ Трифонов неколкократно намекна, че любовните песни, превърнали се в безспорни хитове през годините, са писани именно за любими негови жени, сред които и Мартина.

Малко след като гръмна новината, че бившата балерина от „Магаданс“ чака дете от новото си гадже - боксьора Коко Колев, заради когото се твърди, че е зарязала Слави, Дългия заяви, че също иска дете и още не се е отказал от идеята да има наследник.
От нерви след раздялата Слави дори посегна към един от най-омразните си пороци - цигарите, но заради концерта Дългия все пак решил да ги спре и да страда по-здравословно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама