Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4808961 www.bgdnes.bg

ХАСАН И ИБРАХИМ СЕ РАЗДЕЛЯТ

Пред разпад ли е най-успешното ни пиано дуо?! Цяла България трепери над младите музиканти - единствените, които могат да изчистят имиджа ни пред света.

Повод за притеснение е последното интервю на малките гении. В него Хасан и Ибрахим споделят, че имат различни мечти - Хасан иска да стане диригент!
Ибрахим пък желае да остане пианист, но да свири под ръководството на своя брат, с когото стигнаха до „Евровизия“ и Санкт Петербург, където в момента се борят с китайска конкуренция на музикален конкурс. Преди това близнаците се изявиха в легендарната зала "Карнеги Хол" в Ню Йорк, където обикновено свирят най-големите знаменитости в музиката.

Реклама

Двамата в един глас заявяват, че не желаят да свирят на друг инструмент освен пианото. Първоначално идеята на баща им Дениз Игнатов била едното момче да е на цигулка, а другото - зад клавишите. Малко след това преценил, че дуо пианисти би било далеч по-зрелищно.

Хасан и Ибрахим повдигнаха завесата на личния си живот. В свободното си време (което напоследък става все по-малко заради постоянните пътувания и участия) като повечето деца те обичат компютърните игри. За разлика от връстниците им, които имат конзоли като "Плейстейшън" за по 500-600 лв., родните таланти признават, че цъкат онлайн игри - каквото им попадне в интернет.

"Отнемам им от детството, но трябва да има деца, които да славят България", заключава баща им Дениз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама