Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4811127 www.bgdnes.bg

Актрисата Ирен Кривошиева: Стефан ми прости!

Лили АНГЕЛОВА

"Отношенията ни със Стефан Данаилов са прекрасни. Чуваме се често - както аз, така и синът ми. Разговаряли сме с него за всичко, което се е случило, и той ми прости за участието във "ВИП брадър". Да, той беше прав, че не трябваше да влизаме в къщата, но вече ми прости."

Това сподели актрисата Ирен Кривошиева, която наскоро получи ново предложение да влезе в риалити шоуто по Нова телевизия в новия сезон.

Реклама


"Случва се парадокс. Вчера ми се обадиха за коментар на 100-те най-добри БГ филма и в разговора разбрах, че т.нар. разбирачи вече нямат против мен. А само преди две години ме мразеха и никой не искаше да говори с мен заради участието ми във "ВИП брадър". Тогава се сетих за думите на Стефан да не влизаме в подобен тип шоу, защото ще си затворим всички врати за години. И както в повечето случаи беше прав. Но ние с него вече си говорим често и отношенията ни са прекрасни", обясни още Ирен и даде пример за подобна на своята актьорска съдба с тази на Аня Пенчева и Иво Аръков, други участници в риалити шоуто.

Според нея всеки участник в такива предавания го прави за пари и въпреки негативните коментари пак би влязла в шоуто, но за поне 150 000 лева. При това с мъжа си - оператора Николай Николов. От предаването вече са я търсили, но засега Ирен не е дала съгласието си. Но не е и отказала. Което значи, че въпреки заръките на Ламбо и собствения си опит, ако получи достатъчно пари, актрисата отново ще се появи в шоуто.
"Засега не обмисляме да изкарваме лятото на морето. Може Влади да си дойде с Вики, но и това не е сигурно", споделя актрисата.

Иначе Стефан Данаилов със сигурност ще погостува във вилата на сестра си Росица Данаилова в Царево. Именно там минава и детската ваканция на неговата племенничка Роси Обрешкова и дъщеричката й.
"Събираме се цяла компания, много е весело и спокойно. Тази година и Стефан ще се присъедини към нас", споделя каката на Ламбо.

За бившата на майор Деянов - Ирен Кривошиева, лятото ще е по-скоро работно, отколкото почивно. В момента актрисата се подготвя за мащабен музикален спектакъл, който вече е готов, но директорът на Драматично-куклен театър Ц Враца, Анастас Попдимитров се ослушвал и не й вдигал телефона.
"Подписахме преди месец да започнем спектакъла, а той нещо се дърпа. Може да ми каже човекът, че не става или не е сега моментът, но нищо не се случва", диви се на българските нрави да се сключват сделки Ирен Кривошиева.
Само след дни 58-годишната актриса пуска на пазара и втората си книга "Заключена в другите", която написа с Николай.

"Очаквайте изненади и там. Ние двамата сме автори и книгата е изключително разголваща", разказа Кривошиева, която преди два дни отпразнува първата годишнина от сватбата си с 10 години по-младия си съпруг.


Влади: Идвам си при татко!

"Ще дойда за рождения си ден през юли при татко и заедно ще го отпразнуваме. Надявам се да успея да направя това и да го зарадвам с добри новини." Това сподели синът на големия ни актьор Стефан Данаилов - Владимир Данаилов, месец преди да навърши 29 години. Според него може да не се виждат с баща си често през годината, но всеки рожден ден двамата се срещат и Данаилов му подарява подарък. "Това са едни от най-хубавите дни в живота ми - да съм с най-любимите си хора", споделя изживяването да е с баща си и майка си Влади Данаилов.

Реклама
Реклама
Реклама