Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4811150 www.bgdnes.bg

Война за Джорджано

Истинска война се разрази около неочаквания концерт на интернет сензацията Джорджано. Младежът, който е известен с това, че сам записва и пуска свои песни с интересни текстове, ще има изява в Mozei - музей на съвременното изкуство, на 28 юни от 20 часа. Най-фрапиращото е, че цената на билетите е 20 лв., колкото ще трябва да платят меломаните и за най-евтините билети за концерта на Лили Иванова в новата зала в Русе на 23 юли. Въпреки това вече има хора, които гордо се хвалят с билета си за изявата на Джорджано.

Първоначално доста хора решиха, че обявеният концерт е шега, тъй като Джорджано, който е от Стара Загора и всъщност се казва Мирослав Стоянов, никога не е представял песните си никъде освен в интернет. Сега самият Джорджано е решил да направи първата си изява в София, като сам се е свързал с хора от екипа на частния музей. Те пък от своя страна решили да му дадат сцената за изява.
Джорджано не е многословен за концерта си, като покани вече голяма част от своите фенове и обещава да направи незабравим купон.

Реклама

В същото време бъдещата изява на нестандартния изпълнител доведе до истинска интернет война. От една страна феновете на Джорджано са твърдо решени да го бранят от всеки, който би дошъл, за да се изгаври с аматьорските изпълнения на старозагореца. От друга страна, има цели агитки, които са си купили билетите именно с тази цел. Част от хората, видели събитието, пък се уговарят да отидат и да причакат певеца отвън, за да го хванат на подбив, когато излезе.

Към концерта на Джорджано на шега или не има огромен интерес. "А има ли някаква възможност да бъде предаван на живо по някоя от националните телевизии за феновете в чужбина и тези, които няма да имат възможност да присъстват? Слави как си беше документирал концерта. Аре организирайте се малко", пита момиче на страницата на концерта. Други пък още не вярват, че Джорджано наистина ще пее.

Ала-бала

За тези, които не са запознати с творчеството му, ето и част от песента "Отиваме на купон":
Допираш се до мен
и ми казваш нещо тихо.
Аз се усмихвам
и ти разбираш, че ми е яко.
Настроението е на шест,
музиката също е на шест.
Всички сме тук сега
заредени със емоция.
Да изкараме добре.
Дори и без море ние сме олеле.
Тук се случват хубави неща.
Ала-бала и други тра-ла-ла.
Само кажи "да".
Ние сме на върха, да кажем всички "ура".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама