Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4811239 www.bgdnes.bg

Мика залюби двойник на Гришо


-заМика Стоичкова залюби двойник на българската тенис звезда Григор Димитров, видя "България Днес".

Щерката на Камата най-сетне намери подходящата половинка и се хвана с атлетичен младеж, който изненадващо се оказа копие на Гришо.

Реклама

За невероятната прилика между любимия на Мика и Григор алармираха феновете на Стоичкова веднага след като футболната щерка показа лицето на новия си възлюбен.
"На Мика гаджето е копие на Григор Димитров! Най-после си намери хубав мъж" - коментират във форумите.

Въпреки че месеци наред се кълнеше, че няма да покаже новото си гадже, страхувайки се от уроки и изпатила си от публичността на връзката си с Аръков, и заклинанията към медиите да не се бъркат в живота й, в крайна сметка Мика не издържа и се похвали с красавеца.

Името на младежа се пази в дълбока тайна все още и единственото, което е известно, че той е българин. Двамата са се запознали в Маями, където Мика живее вече почти година.

След като не успя да се реализира професионално в родината и претърпя истински крах в личния живот, Стоичкова изчезна зад граница и споделя, че няма никакво намерение да се завърне у нас.

Това, което най-много я задържа в Маями, е чаровният двойник на Гришо, който, въпреки че не е професионален спортист, също може да се похвали с идеална фигура и секси излъчване.

Реклама
Реклама
Реклама