Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4812595 www.bgdnes.bg

Божинов и Казийски забиват мадами

Иво АНГЕЛОВ

Футболистът Валери Божинов и волейболистът Матей Казийски му отпуснаха края! Двамата популярни спортисти, които по различни причини не са част от националните отбори на спортовете си, избухнаха в понеделник вечерта в Club 33 в Студентски град.
Компания им правеше не мощна група от млади и напети девойки, а баскетболистът Симеон Найденов. Звездното трио се забавляваше на ретро хитовете.

Валери предизвика най-силен интерес сред дамите в двуетажния попфолк комплекс и до сутринта не отказа на нито една своя фенка. Той се прегръщаше с тях, позираше за снимки, но нито една девойка не успя да стигне до нещо повече с нападателя, който в момента е без клубен отбор.

Реклама

През последните дни се появи информация, че Божинов вече е забравил съпругата си Николета Лозанова, с която са в процес на развод, и има нова изгора. Според разпространените информации миналия уикенд са били заедно в Рим, а за завоеванието си Божинов се похвалил при откриването на нов клуб в Слънчев бряг. Девойката не е била с него на среднощния купон. Според слуха тя е българка, която учи в Италия, и е на видима възраст по-млада от предшественицата си Лозанова.

Без девойка беше футболистът и на партито в Студентски град. Това веднага привлече погледите на палавите студентки, които успяха да пробият кордона от охрана, за да стигнат до любимеца си. Нападателят с охота приемал женското внимание, но присъстващи разказаха, че не си е тръгнал с някоя от напористите мадами. Той дори избягвал да пие и алкохол, като на снимка е запечатано как си казва "наздраве" с Теди Джорджо с бутилки със студен чай.

Божинов продължава с партитата, въпреки че в момента няма отбор и изобщо не е ясно накъде ще продължи кариерата му. От дълги години той е известен повече с драмите в личния си живот, отколкото с изявите си на футболния терен.

"Аз съм левскар, обичам „Левски“ и желая всичко най-добро на клуба. Дали ще се върна в „Левски" на този етап? Трудно. Не съм разговарял с никого. Желая на клуба да се стабилизира, да влязат нови хора, с финанси, за да можем да го гледаме отбора в Лига Европа и в Шампионска лига. Но за да станат тези неща, трябва да имаш стабилен гръб и, разбира се, финанси, защото никой чужденец няма да дойде и да играе за чест и слава", коментира играчът, който беше спряган за голяма надежда на българския футбол.

През последните дни Валери беше спряган за интимна половинка и на бившата състезателка по художествена гимнастика Симона Пейчева, но тя категорично отрече това да е вярно. "Няма такова нещо, не знам откъде са го измислили. С Божинов сме на "добър ден" и сме се засичали на няколко светски събития. Но дори не се познаваме добре, камо ли да сме близки", заяви еластичната красавица.

Снимки: Club 33

Реклама
Реклама
Реклама