Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4844532 www.bgdnes.bg

Ники М. черпи севтин алкохол

Алисия се върна при Николай Михайлов за рождения му ден, научи "България Днес". Певицата и вратарят на националния отбор уж бяха разделени, но сега отново са заедно. Техни познати разкриват, че двамата изобщо не са се карали, а в последните месеци водят тайна връзка, за да се скрият от публичния интерес към себе си.

Ники отпразнува 27-ия си рожден ден в ранните нощни часове в неделя в морския ни курорт Свети Влас. Вратарят събра някои от най-близките си приятели, а до него била и самата Алисия, която отменила всичките си участия за тази дата. Чалгаджийката дори почива в последната седмица при своя любим, като двамата се пекат по вип плажовете в селището на братя Диневи.


Михайлов явно го е позакъсал с парите или е станал циция, защото реши да мине по-тънко за партито. Той не му отпусна края и черпи гостите с евтин алкохол. Ники се опитал да се направи на гъзар, като поръча уж марково шампанско от марката Moet Сhandon. То обаче е с най-ниската цена от всички други напитки в този клас и бутилката струва под 100 лева. За сравнение, най-реномираното шампанско в същия бар надхвърля пет стотака.
Футболист щ1 на България за 2011 година наел и хотел на базата "ол инклузив", който му излязъл по-евтин. Играчът на "Мерсин" се отказал от реномираните турски курорти, тъй като там щял да се бръкне с тройно по-голяма сума за ваканцията си.
Алисия е до Ники повече от четири години въпреки постоянните слухове, че са разделени. Докато чалгаджийката купонясваше на празника на своя любим, синът й Валерко бе оставен под грижите на баба и дядо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама