Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4847156 www.bgdnes.bg

Бирмата смени Преслава с Христина!

Бившият на Преслава - Жорко Бирмата, има нова любов, научи ексклузивно "България Днес". Милионерският син вече дори не крие връзката си с Христина Витанова - бившата жена на футболиста Благой Георгиев и майка на двете му деца. Георги Станоев-Бирмата и Витанова често са засичани да вечерят заедно в лъскавите столични заведения, разказа специално за вестника отлично информиран наш източник.


Оказва се, че Жорко от доста време ухажвал симпатичната гимнастичка, уверяват запознати. Въпреки че има две деца от Благо Джизъса, сега тя е твърдо решена да се впусне в сериозни отношения с някогашния на Преслава.
"Христина е лудо влюбена в Жорко, двамата вече няма защо да се крият. Той спря да се занимава с пайнерката, а тя отдавна е преживяла разбития си брак с футболиста. Всеки е поел по своя път, всички са с нови хора до себе си и проблем няма. Единствената, която може би ревнува и се пука от яд - това е Преслава", коментират в средите на Бирмата.

Реклама

За никого не е тайна, че младият Георги разполага със солидни финансови възможности и е доста щедър към жените, с които има взимане-даване. Докато беше гадже на Преслава в продължение на над четири години, я обсипваше с ултраскъпи подаръци - маркови дрехи за хиляди левове, последен модел автомобили и почивки в най-далечни дестинации. В момента ситуацията не е по-различна, кълнат се свидетели на новите му отношения с Христина. Жорко я глезел по всевъзможни начини и очевидно има сериозни намерения към спортистката.


Софийски злобари не пропускат да отбележат факта, че Витанова за разлика от певицата няма и един ден трудов стаж и е свикнала да получава всичко наготово.
"Още докато беше жена на Благой, се научи да води завиден стандарт на живот, без да си мръдне пръста. Преслава поне се скъсва от работа и участия, пее до ранни зори на всевъзможни пияници по заведенията. Христина, макар спортист, е мързелива и живее с убеждението, че мъжът до нея е длъжен да й осигури комфорт и лукс", подмятат в нощна София.


В същото време близките на Витанова имат съвсем друго виждане по въпроса читава ли е тя. Според дружките й най-сетне Хриси е намерила щастие и уважение от галантен кавалер. Все пак, докато отглеждаше децата на Джизъса, той се разбиваше от купони и изневери.


"Не й беше леко с този шавливец. Той не може да бъде с една жена. Прави се на много набожен и вярващ, чете Библията и си татуира светия кръст по тялото, а в същото време не е спазил нито една Божа заповед", укоряват Благой другарите на Витанова.


В момента футболистът стяга сватба с руския модел Есмер Омерова. Джизъса предложи брак на манекенката по време на романтична почивка в Дубай.
Междувременно наскоро появилите се слухове, че Жорко Бирмата е имал интимни контакти с Николета Лозанова, всъщност далеч не са плод на нечие болно въображение, уверяват запознати. Макар двамата никога да не са били гаджета, Лозанова често се отбивала в леглото на мастития бизнесмен, без последващи очаквания за сериозни отношения. Това се е случвало точно в периода, в който тя и Валери Божинов решили да се разделят окончателно и официално. Тогава връзката на Бирмата с Преслава също беше в криза - той бе в непрестанни скандали и драми с певицата. Така лесно се зародил флирт между Николета и Георги - в началото играта между тях започнала невинно и уж приятелски - със закачки във вайбър. После решили да се виждат насаме и под секрет.


"Очевидно някой от двамата се е похвалил за тези срещи и те вече не са тайна. Въпреки забежката той никога не е гледал със сериозно око на Лозанова", издават информирани.

Реклама

Жорко Станоев-Бирмата така и не успя да преживее унижението, което публично му нанесе Преслава. Преди няколко месеца в интернет изплуваха папарашки снимки на изпълнителката, от които ясно се вижда, че тя се мляска с друг младеж в нощен клуб. На фотосите, направени в дискотека на морето, певицата се целува с език с младия бизнесмен Христо Попов, при това, докато все още е във връзка с Бирмата.
Въпреки че Жорко и Преслава го бяха обърнали на турски сериал - ту се събираха, ту се разделяха, егото на Георги Станоев не можа да прости, че топпевицата на „Пайнер“ му сложи рога, и я изгони от къщата, в която живееха.

Майката на Жорко Бирмата - Лидка Скалата, все още страда от факта, че синът й заряза Преслава. Мама Лидия и певицата бяха неразделни дружки, пазаруваха си заедно и дори ходеха на почивки в комплект. Според близки на семейството г-жа Станоева приела Преслава като снаха и дори се надявала на внучета. Засега не е ясно дали родителката на Бирмата е очарована от факта, че детето й има отношения с разведена жена с две деца.

"Лидка е много особена, силен и властолюбив характер. Не се знае как ще реагира на новите отношения на Георги с Христина Витанова. От друга страна обаче, тя много го подкрепя и е винаги плътно зад него", издават близки на фамилия Станоеви.

Реклама
Реклама
Реклама