Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4850795 www.bgdnes.bg

Веско закъса с парите

Веселин Маринов закъса с парите, трябва му спасителен план от Международния валутен фонд. Певецът е предприел спешно затягане на харчовете поне докато дойде Коледа и той направи ежегодния си голям концерт, от който да захлеби.
Заради финансовата криза се наложи култовият изпълнител на "Родната милиция" и близък приятел на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов да се качи на нова кола.


Нова, но далеч по-евтина от предното возило на Веско - джипа "Рейндж Роувър", чиято цена удря към 200 бона. Сега Маринов шофира семейно "Волво", което е 5 пъти по-евтино. И хич не му отива! С джипа изглеждаше тарикат, а сега е като добродушен чичо.

Реклама


Не само смяната на колата му се е отразила. Веско се е позапуснал, не ходи да спортува толкова редовно. Под тениската личи коремче, а бицепсите отдавна не са вдигали щанга. Преди няколко месеца певецът бе в доста по-добра форма. Но тогава той все още беше гадже с младата блондинка Първолета от Русе. Докато бяха влюбени, Веско често посещаваше фитнеса заради нея.
И беше доста по-усмихнат. Сега е един намръщен, сериозен... Още не може да преживее предателството на Първолета. Русата красавица изведнъж заряза Веско и вдигна сватба със свой таен обожател. Феновете заподозряха, че Първолета през цялото време е изневерявала на Веско с него - как иначе се вдига сватба на бърза ръка?!


На певеца му е мъчно и за джипа "Рейндж Роувър". Той го продаде неотдавна на гербаджията Андрей Иванов, бивш председател на Столичния общински съвет.
И все пак новата кола на Веско не е толкова зле. Разполага с най-нови екстри - като лазерна система, която "чете" пътните знаци и вижда пешеходци на платното.
Най-важното е, че волвото харчи по-малко от 4 литра на 100 км. Доста евтино ще му излиза пътуването от София до любимия Полски Тръмбеш.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама