Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4862520 www.bgdnes.bg

Жана бяга на село

Жана Бергендорф скоростно напусна София, след като вчера беше освободена от полицията. Ден по рано, певицата и приятелят й бяха арестувани след скандал и намерена в апартамента марихуана.
Съседи викнаха полиция след като от апартамента на победителката в "Х фактор" се понесли викове и крясъци. Любовникът на Жана Бергендорф викал и молил за помощ, певицата също крещяла от болка.


Виковете на мъжа, че го пребиват, смутили съседите на изпълнителката и след минути на адреса в столичния кв. Гео Милев се отзовала патрулка.
Чужденецът Леандер Франсиско Янес бил с окървавени от ритане колене. Пред униформените Жана не отрекла, че го е ритала, но уточнила, че тя също е яла здрав бой от мъжа, с когото върти любов от известно време насам.
"Този скандал не е за сефте - случвало се е и преди, но без крайни ексцесии. В присъствието на този мъж Жана става агресивна, понякога крещи и не се съобразява с реда в кооперацията. Когато е сама, се държи като съвсем нормално, кротко и възпитано момиче. Явно той й влияе зле. Наложи се подаване на сигнал до полицията, тъй като в жилището й във вторник по обед се спретна жестоко меле. И тя, и нейният любовник Лео се биеха като обезумели. Чуваха се нечовешки писъци, сякаш се млатеха като за последно", разказа пред вестника съсед на певицата Жана Бергендорф, пожелал анонимност.

Реклама


Червенокосата изпълнителка от 2002 година живее под наем в апартамент в столичния квартал ДГео МилевУ. Засега не е ясно кой точно се е обадил на 112, но от полицията съобщават, че най-вероятно това е сторил някой комшия, защото свадата е прераснала в зловещ бой.


Когато ченгетата отишли да проверят случая в блока на улица "Алфред Нобел", по време на разпита един от полицаите случайно забелязал пликче в джоба на Леандер Янес. На пръв поглед веществото изглеждало като марихуана, заради което Жана и Лео незабавно били откарани в 1 РПУ за обяснения, а растението от пликчето дадено за лабораторни проби. При последвалия обиск в жилището на певицата са намерени още изсушени и свити на топчета растения, именно както изглежда пригоденият за пушене канабис.


Ако след експертиза бъде доказано, че това е марихуана, и двамата участници в битовото меле ще бъдат изправени на съд за притежание и употреба на наркотични вещества, разясняват униформените. В момента е стартирала процедура по досъдебно производство, обясниха още органите на реда. Междувременно адвокатът на изпълнителката отрича клиентката му да има общо с намерените в дома й треви.
"Разпитана е, защото това е правилникът на полицията. Нека не бързаме да издаваме присъди и заключения по казуса", коментира защитникът й Стефан Антонов.


След ареста във вторник вечерта Леандер, който по професия е танцьор и спортист, е закаран в болница. Мъжът има рани по коленета. В същото време и певицата поискала от полицаите да й бъде направен медицински преглед. С линейка тя е откарана във ВМА заради нервна криза и повишено кръвно налягане. Лекарите й дали успокоителни хапчета, след което жената отново е откарана да излежи мярката си в Първо районно. Жана и преди време е споделяла публично, че е преживяла сериозни здравословни проблеми с щитовидната жлеза и кръвното.
"Най-важното е, че детето й не е било там, за да види с очите си боя. Синът й е малък, това щеше да го травмира ужасно. Чухме, че Жана така е ритала мъжа, че имало негова кръв по терасата. Представяте ли си дете да гледа всичко това", цъкат с език възрастни жени, живеещи на въпросната улица в Гео Милев.


Биологичният баща на детето - датчанинът Стефан, който се грижеше основно за русокосото момченце, докато Жана правеше кариера във формата "X фактор", най-вероятно все още не знае какво се случва у нас с някогашната му благоверна, коментират в музикалните среди. Личните отношения между нея и Стефан станаха публично достояние по време на телевизионния музикален проект. Още тогава те двамата многократно се разделяха и събираха пред камерите. Упорито се говори обаче, че любовникът на Жана - Леандер Франсиско Янес, е голямата й любов и именно на него тя кръщава сина си - Леон.


Вчера малко преди 14:00 певицата бе освободена да си тръгне от Първо районно. Униформените, които били до нея по време на ареста, обясниха, че младата певица се е държала съвсем нормално и адекватно по време на ареста.

Певицата с разклатено здраве

Изпълнителката на хитовете "Самурай" и "Невъзможни сме сами" неведнъж е признавала, че е преживяла сериозни медицински интервенции - имала множество кисти на щитовидната жлеза. Именно заради здравословни проблеми в комбинация с депресия тя достига до тегло от 110 килограма, които постепенно сваля с диета и мотивация.
Бергендорф никога не е скривала и факта, че преди време алчна лекарка бърка диагнозата й, като й съобщава, че е болна от рак.
"Това беше най-тежкият период в живота ми - да чуя, че имам онкологично заболяване, което всъщност нямам. По това време детето не беше при мен, а в чужбина - при Стефан", споделя Жана.

Реклама
Реклама
Реклама