Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4863106 www.bgdnes.bg

Бергендорф на тежка дрога, взимат й детето

По време на грозният скандал, разиграл се в апартамента на Жана Бергендорф, разследващите които се отзовали на сигнала се натъкнали на голямо количество марихуана. В обкръжението на певицата почти никой не се съмнява, че тя е за нейна лична употреба, тъй като Жана по принцип не криела, че пуши трева
Оказва се обаче,че в дома на ексцентричната певица имало и далеч по-силни опиати, а именно кокаин. Тя и любовникът й успели да изхвърлят белия прах в тоалетната, докато на вратата тропали униформените.

В нощта преди драматичната свада Жана имала участие в Пловдив. С нея бил и гаджето й Лео, който е официално част от екипа на Маги Халваджиян. Според свидетели, цитирани от столичен седмичник двамата се нашмъркали още по време на участието й.

Реклама


В "Като две капки вода", Бергендорф непрекъснато шокирала останалите звезди от екипа с неадекватното си поведение. Не един и два били случаите, в които певицата сменяла настроенията си непрекъснато. Според експерти точно честата промяна в поведението на човек е основния признак за наркозависимост. Жана непрекъснато ошушквала участниците в предаването. Искала им заеми от по 200 лева, които според колегите й били за наркотици.


Съседи на певицата свидетелстват, че в дома й непрекъснато се организират оргии. Мъкнат се всякакви типове, звучи яка музика, разнасят се викове, а тя била меко казано неадекватна.


Находката на ченгетата в жилището на Жана потвърждава версията на майката на съпруга й, че снаха й е закоравяла наркоманка. Още след раждането на сина им Леон, който вече е на 5 години възрастната датчанка прави всичко възможно да раздели Стефан и внучето си от българката. Следващата седмица датчанинът пристигал в София за да отведе детето със себе си. Под давление на майка си Стефан ще настоява за пълни родителски права, които най-вероятно ще му бъдат присъдени, ако Жана продължава да се тъпче с какви ли не медикаменти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама