Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4864164 www.bgdnes.bg

200 бона за Преслава

Фолкпевицата Преслава ще увеличи банковата си сметка с около 200 000 лева, ако изпълни всичките си професионални ангажименти през лятото, показа проверка на "България Днес".


Най-титулуваната певица в попфолка е зарината с покани за участия по родното Черноморие и се очертава поредното й натоварено лято. Затова и тази година най-горещите месеци Преслава ще работи усилено, вместо да се наслаждава на екскурзии до екзотични дестинации. Вестникът научи, че тази година изпълнителката ще прекара по-голямата част от сезона в тузарския курорт Слънчев бряг. Тя неслучайно е избрала мястото. От една страна, ще е наблизо до повечето курорти, където ще има участия, и лесно и бързо ще се придвижва. От друга страна, ще се опита да съчетае полезното с приятното и ще може да ходи на плаж, за да събира тен. Преслава вече почти трайно се е пренесла на Слънчака и дебютира с няколко ходения до плажа и непрофесионални фотосесии.

Реклама


В момента хонорарът за едно участие на Преслава варира около 8000 лева без ДДС, като почти половината от сумата остава за нея, а останалите пари остават за нейните продуценти от "Пайнер". За да се избегнат финансови злоупотреби, от музикалния гигант въведоха преди време дисциплинирана практика за изпращането на парите към изпълнителите. Собствениците на заведенията плащат хонорарите по банков път, в "Пайнер" разпределят процентното отношение, удържат се осигуровки и данъци и в края на месеца по подобие на заплата всеки изпълнител си получава заработеното. Така се изключва възможността певиците да прибират тайно под масата хонорарите и да отчитат по-малки суми. Всички щедри бакшиши, които получават на ръка в заведенията, остават за тях.


Простата аритметика показва, че Преслава ще заработи за пореден път колосална сума, тъй като програмата й е претоварена. През минали години тя имаше месеци с по повече от 20 участия на месец и въпреки преумората се справяше. Нейните колеги с възхита отбелязват, че това е нечовешки труд, но тя доброволно се съгласява да се подлага на подобно изпитание. Именно многото ангажименти са причина певицата да се стопи през последните години, защото няма нормален ритъм на живот и това се отразява на тялото й. Нейната майка сериозно се притесни за режима на дъщеря си и я посъветва да мисли повече за здравето си. И все пак Преслава успя да зареди батериите за лятото, като в края на месец май направи поредното си пътуване до Дубай.


Не по-лесно ще бъде и за другите доказани имена в попфолка. Галена също ще работи през лятото и няма да си дава почивка. Евентуално тя ще намери повече време за ваканция със семейството си през есента, ще е отминал най-натовареният период. Джена, Анелия и Фики са другите лидери в попфолка, които вероятно ще могат след края на лятото да се похвалят с добри финансови постъпления, тъй като са сред най-търсените имена в жанра. Примата на попфолка Глория също ще прекара повече време в Слънчев бряг, но ще наблегне на почивката. Легендарната изпълнителка има в курорта собствен апартамент и традиционно почива там в компанията на дъщеря си и майка си.


Изпълнителите, които имат по-малко ангажименти, пък вече откриха летния сезон и му поотпуснаха края на различни места.
Малина успя да отдели два дни, за да си даде почивка, а певицата избра своя любима дестинация - Златни пясъци. Тя показа страхотно тяло, като успя да събере погледите както на българите, така и на чужденците, които не скриха своето възхищение.


Крум успя да реализира няколко пътувания до Гърция, като първо стъпи в Атина. Там използва високите температури, за да реализира първия си плаж за тази година. Малко по-късно се отправи към Халкидики - любима дестинация на много от родните звезди. Крум се усамоти край местен водопад в компанията на най-близките си приятели. Галин също се радва на слънцето и на приятна компания по Българското Черноморие.

Татяна използва всеки свободен ден, за да отиде на плаж. Изпълнителката отново е в отлична форма, като освен плажуването не пропуска и тренировките във фитнес залата. Легендарната певица Пепа Секса пък постоянно събира тен по плажовете и не пропуска всеки ден да пуска снимки в личната си страница във Фейсбук.


Андреа успя да се наслади на слънчево време по време на турнето си в САЩ и Канада. В Монреал изпълнителката успя да отдели ден, в който се любува на страхотен басейн в един от най-красивите хотелски комплекси. Райна пък бе сред първите, отдали се на слънчевите лъчи, като изпълнителката посети Доминикана още преди месеци.

Реклама
Реклама
Реклама