Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4869885 www.bgdnes.bg

Крисия - жури на "Евровизия"

10-годишната Крисия Тодорова, класирала се втора на миналогодишната детска "Евровизия", ще има решаващият глас при избора на дете, което да представи България на тазгодишния конкурс у нас, научи "България Днес".

Екипът на "Шоуто на Слави" обмисля като жури да включи освен изявени музиканти и малката г-ца Крисия. "Най-малкото заслужава да избере кой ще я наследи", обясняват хората на Трифонов. В момента те, Би Ти Ви и БНТ трескаво работят по подготовката за детската "Евровизия", която ще се проведе на 21 ноември в зала "Арена Армеец". "Всичко вече е обмислено, започваме кастинга, вече са се записали доста талантливи българчета, което ни радва", щастлив е шефът на "Ку-ку Бенд" Евгени Димитров-Маестрото.

Реклама


"Засега никой не е говорил с мен Крисия да бъде жури, но вероятно и това предстои. Ние в момента сме в трескава подготовка за конкурса в Русия - "Детска нова вълна", който е пет дни и ще се проведе от 5 август. Но да, със сигурност на дъщеря ми ще й бъде интересно да гледа изпълненията на други дечица, да ги оценява или поне да си изкаже мнението", сподели за "България Днес" майката на Крисия - Ангелина Попова. Тя обясни още, че в момента семейството залага на успеха на дъщеря си в Русия, като е подбрало три песни да участва в конкурса.


"Едната е "Детска планета", а другите две на Кристина Агилера", разясни подбора на песните на дъщеря си Ангелина. Веднага след като се върне от Русия, Крисия и сестрите й - 5-годишната Марина и 13-годишната Тифани, заедно с мама и татко ще отидат на море от 15 август до началото на септември. "Крисия ще се отдаде на заслужена почивка и за нищо няма да я тормозя, обещавам", пошегува се майката на 10-годишното дете чудо - Ангелина Попова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама