Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4869893 www.bgdnes.bg

130 хиляди се кефят на Чубака

Изобилие от извънземни, супергерои и чудовища се струпа в Сан Диего за карнавала "Комик-кон".

Шарената компания забърка небивала еуфория сред 130 хил. местни и туристи. Става дума за фенове на култови научнофантастични холивудски филми, които всяка година се събират на едно и също място, за да покажат най-новите костюми на любимите си герои.

Реклама


Мегакупонът, който започва преди 35 г. като скромна сбирка на почитатели на комикси, е сред най-важните събития в киноиндустрията отвъд океана. Огромната маса от хора все по-често привлича маститите продуцентски къщи да рекламират своите супергерои и научнофантастични продукции, и то понякога с цяла година аванс преди пускането им на екран.


С най-голямо нетърпение е очаквана презентацията на новия епизод на "Междузвездни войни" - "Силата се пробужда". Седмата част на великата галактическа сага на Дарт Вейдър и Люк Скайуокър ще излезе на екран през декември. Достоен конкурент на филма на "Дисни" се очертава да бъде "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта".


Премиерата на продукцията на "Уорнър брос" е предвидена за март догодина. За промоцията в събота се изсипа целият актьорски състав на лентата, включително главните герой Бен Афлек и Хенри Кавил. Не по-малък интерес предизвика и срещата с екипа на филма Suicide Squad ("Отряд самоубийци"), където ще се подвизават Уил Смит и Джаред Лето.


Особено запомняща се в Сан Диего е появата на Джен Лорънс и Лиъм Хемсуърт. В отлично настроение и неспирни шеги с феновете актьорите представят пълния трейлър на "Игрите на глада: Сойка присмехулка: Част 2". В изпълнените с битки кадри героинята на Дженифър Лорънс Катнис Евърдийн повежда армия от разбунтували се към Капитола, за да плени тираничния президент Сноу.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама