Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4872389 www.bgdnes.bg

Детето на Жана кръстено на любовника й

След сагата, която се разигра миналата седмица, около името на певицата Жана Бергендорф се появи и това на нейният любовник Леандер Франсиско Янес, по- известен като Лео от "Максимус". Оказва се двамата имат интимни взаимоотношения много преди певицата да стане известна покрай спечелването на Х-фактор.

Лео е старо гадже на Жана разкриват източници на столичен седмичник. Той преследвал Жана от години, категорично отказвайки да признае, че тя има свой живот далеч от него. За да докаже любовта си, дългокосият мъж си блъскал главата в стената и си чупил ръцете. Според авери на Жана, Лео бил истински психопат." Муфти я за пари и затова се прави на толкова влюбен. Обикновено когато не става неговототой започва да напада Жана, да я тормози и да я блъска" разказват запознати пред вестника.

Оказва се, че изпълнителката на "Самурай" не е безразлична към него, след като чак ареста миналия вторник ги раздели окончателно. През 2013 червенокосата певица разказва в интервю как три години по-рано е избрала името на сина си Леон. " Името на детето ни хрумна спонтанно. На мен в устата ми беше все Лео. Стефан добави само едно "н" отзад. Като го каза и някаква енергия мина през мен." Това кара повечето запознати със ситуацията на семейство Бергендорф да мислят, че именно сегашния любовник на Жана е и баща на детето й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама