Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4880174 www.bgdnes.bg

Диляна Попова разори Блатечки

Актьорът Асен Блатечки изгуби няколко милиона лева заради фаталната си любов към манекенката Диляна Попова!
Макар и връзката им да не продължи дълго, актьорът е на път да обяви тотален банкрут.


Още преди фаталната манекенка да се появи на хоризонта, Блатечки и официалната му половинка Катерина Горанова вложиха всичко, което притежават, за реализацията на филма "Люси". Асен е режисьор на лентата, а Катерина е негов асистент.

Реклама


Филмът имаше одобрена субсидия от Националния филмов център. Уви любовната драма спря снимките. След като Диляна забременя от лошото момче на родното кино, Блатечки бе изгонен от Катя. Работата по проекта спря, защото двамата бяха в жесток скандал, а атмосферата на снимачната площадка - непоносима. Така половин година след обявения финален срок филмът е доникъде, а шефът на Филмовия център Павел Васел разкри, че ще поиска от продуцентите на няколко филма, сред които и "Люси" да върнат държавните пари, защото не са спазили договора.
"Ще имам среща с Блатечки, да видим какво се случва", разкри Васев.


Ако държавата си поиска похарчените дотук пари за лентата, това ще е краят за Блатечки, притесняват се колегите му. Той не само няма да получи и стотинка хонорар като режисьор, но няма и да спечели нищо от разпространението и правата на филма. Асен се надяваше това да е най-успешната му продукция и да забогатее с няколко милиона, но вместо това е на път да остане без пари.
Самата Катерина, която не е казвала и дума за отношенията си актьора след изневярата му, призна още миналата година, че проектът е спрян.
"Първият етап от снимките на филма "Люси" е приключил. Кога ще започне вторият за момента не е ясно", лаконична бе Горанова.


Любовният триъгълник забави много реализацията на лентата. По план той трябваше да е на голям екран още месец декември миналата година. Това така и не се случи. Заради сложната житейска ситуация не е ясно и дали ще бъде завършен.
Самата Катя прибра обратно неверния си съпруг, но не искала и да чуе за филма. Тя дори смятала, че той е прокълнат и е разбил семейството й.
Близки на Блатечки издават, че според жена му съвместната работа между двамата им е донесла лош късмет.


"Не случайно толкова години никога не сме работили заедно. И бракът ни вървеше идеално. Най-накрая се осмелихме на подобна стъпка и всичко пропадна", вайкала се Катерина пред близките си.
Дори има идея, ако все пак филмът продължи, той да е с ново име и да се казва не "Люси", а "Банзин".


Самият Блатечки не крие, че откакто има две семейства, работи нонстоп, за да ги издържа. И докато Асен едва връзва двата края, Диляна подкара нов джип, уловиха я папараците на "България Днес".
Интересна подробност е, че джипът не се води регистриран на името на Попова. Не е ясно дали това не е трик Асен да скрие от половинката си Катерина Горанова подаръците, които прави на Диляна.


Прави впечатление, че тежките семейни драми не се отразят добре и на манекенката. Асен се върна при официалната си половинка, а Попова сама отглежда сина им Борил. Тя е видимо отслабнала и с изпито лице. За детето й помага само нейната майка. Диляна едва намира време да излезе дори до магазина, за да си купи четка за зъби и след това пак се прибира при детето си.

Реклама
Реклама
Реклама