Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4880724 www.bgdnes.bg

Пожар плаши Десислава на Рожен

Певицата отслабна след раздялата със Зарко, Емилия излезе разголена на събора

Добромир ДОБРЕВ

Борислав РАДОСЛАВОВ

Пожар на сцената уплаши някои от най-големите чалга звезди, дошли да се включат в програмата на Роженския събор, видя "България Днес". Фолкаджийките бяха подготвили в репертоара си някои от най-емблематичните родопски песни. Голям гаф с техниката обаче провали концерта от петъчната вечер още на половината от програмата.


Под звучните ритми на оркестър "Плам" потърпевша от късото съединение се оказа Десислава. Тя тъкмо извиваше популярни фолклорни напеви, когато техниката изпуши здраво, а цялото осветление и озвучение угаснаха внезапно. "Нещо на сцената гори!", вайкаше се Десито пред първите родолюбци в публиката, преди охраната да я изведе.

Реклама


В секундите след пожара тълпата опита да измъкне певицата от неловката ситуация, като запя химна на България. Десислава също се включи в пеенето, макар че микрофонът й не работеше.


Организаторите така и не успяха да се справят с техническия проблем и концертът свърши преждевременно, преди още на сцената да са излезли гвоздеите на програмата Преслава и Ивана.


Иначе самата Десислава бе видимо стопена по време на Роженския събор. 36-годишната изпълнителка на "Мъжете всичко искат" е отслабнала драстично, след като преди няколко месеца скъса с гаджето си Светлозар Савов-Зарко. Тя още не може да прежали загубата на ММА боеца, споделят нейни близки.


Преди Десислава на сцената една след друга се появиха две от жените на Коко Динев. Първо Нелина изуми с прелестна българска носия и вдигна хилядите сборяни на кръшни хора със своите изпълнения. Веднага след нея дойде ред и на актуалната половинка на хазартния бос - Емилия. Русата сексбомба бе нахлузила много къса черна пола, доста неподходящ тоалет за подобен фолклорен фестивал. Някои от по-възрастните посетители на Рожен се възмутиха от голите кълки на Емито, но пък мъжете не пестяха суперлативи.


С облекло шокира и всеизвестната изпълнителка на фолклорния хит "Бяла роза" Славка Калчева. Видимо състарената изпълнителка излезе на сцената, увита в нещо подобно на бял чаршаф.


Друга ветеранка - Ивана, чинно изчакваше своя ред точно преди токовия удар, който провали изпълненията й. Папараците на "България Днес" изловиха доскорошната любимка №1 в попфолк средите видимо изнервена от гафа. Тя влезе в огромния си черен джип "Тойота Гранд Круизер""с регистрация от четири единици. Мощното возило бе допуснато през ливадите до самата сцена.

Реклама

Ядосаната Ивана започна да нагъва бонбони и да пуши цигара след цигара на седалката до шофьора си. Отзад беше нейната дъщеря Теодора, която така и не успя да чуе изпълненията на майка си.


С мръсна газ в мрака се измъкна и Емилия. Тя се возеше в лъскав мерцедес S 500, същият, какъвто има и ултрабогатият бизнесмен Румен Гайтански-Вълка.


Иначе трафикът около Роженския събор беше умопотресаващ. За трите дни фолклорното събитие в Родопите бе посетено от над 400 хиляди души, което е нещо невиждано досега у нас. Километрични колони от автомобили и задръствания белязаха уикенда около Роженските ливади.

Реклама
Реклама
Реклама