Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5099888 www.bgdnes.bg

Емануела изригна: Митко Динев заряза сина си!

Самотна майка остана навръх рождения си ден фолкпевицата Емануела.
Чалга изпълнителката, която вчера чукна 34 години, и бащата на второто й дете - милионерският наследник Димитър Динев, са окончателно разделени.
Синът на олигарха Динко Динев не само е сложил край на отношенията си с певицата, но и отказва да се грижи за общото им дете, изригна чалгарката.
По думите на Емануела Митко Динев така и не е пожелал да поеме отговорност за Димитър-младши.
"Димитър е страхливец и не си гледа детето. Тук не говорим за връзка, а за дете, което не е само мое, да беше мислил, преди да го иска" - гневи се певицата в социалната мрежа.
За раздялата с Динев заяви сензационно самата Емануела, използвайки личния си профил в социалната мрежа. По този начин тя най-сетне постави край на множеството спекулации и догадки дали двамата са още заедно.
"Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. Оттогава досега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни дори и заради детето ни. От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени!" - сподели певицата.
Слуховете за краха в отношенията между красавицата и доста по-младия от нея богаташки наследник датират още от началото на връзката им и преди да се роди синът им Димитър.
Въпреки че не го признаваше публично, цяла година Емануела се е опитвала да скрепи отношенията с бащата на втория си син, но така и не е успяла да създаде мечтаното семейство.
"За жалост в днешно време е трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват" - горчиво констатира певицата.
Фолкизпълнителката изтърпя безброй нападки, докато живееше под един покрив с милионерския наследник. Според злите езици Емилия, както е истинското име на певицата, се е докопала до семейство Диневи само заради финансови облаги. Те от своя страна никога не са искали тя да е част от семейството, цъкат зложелатели.
В свои интервюта Емануела винаги е отказвала да коментира отношенията си с клана Диневи и категорично е заявявала, че за нея е важна единствено връзката й с Димитър.
"Това, че семейството му има пари, не означава, че и той е безбожно богат, все пак е на 27 и трябва още много неща да постига в живота си. Никога не съм била с него заради финансовите му възможности" - отсича певицата.
Окончателната раздяла на Емануела с Динев настъпи дни преди големия празник на изпълнителката. Рождения си ден певицата прекара без бащата на бебето си, заобиколена само от най-близките си приятели и колеги.
Това съвсем не е първият случай, когато певицата безпардонно слага край на отношенията с половинката си.
През 2014 г. в риалити формата "Къртицата" Емануела се венча за тогавашния си любим и също милионерски наследник Никола. Само месеци след показната сватба двамата се разделиха с гръм и трясък, а изпълнителката обяви, че не иска и да чува за бившия си съпруг.
Бащата на първото й дете пък я зарязва още докато е бременна, и според запознати двамата не поддържат никакъв контакт.
Любовната приказка на Емануела и Митко Динев приключи завинаги, но певицата е категорична, че не се е отказала да търси правилната половинка. Фактът, че е самотна майка с две деца, по никакъв начин не пречи на изпълнителката да се оглежда за нова и този път правилна половинка.
"Сигурна съм, че щастливите мигове за мен и моите двама синове тепърва предстоят" - обнадеждена е тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама