Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5101133 www.bgdnes.bg

Това не е Владо Пенев!

Отслабнал и обръснат
актьорът свали 10 години

"Драги зрители, това не е Владо Пенев, а неговото подобрено копие. Отслабнал с пет кила, обръснат и с нови очила той свали 10 години от възрастта си". Така се пошегува с екранното ченге от "Под прикритие" колежката му от сцената Снежина Петрова, видя "България Днес".


Само преди дни двамата играха в НДК в пиесата "Чайка" по А.П. Чехов под режисурата на Явор Гърдев и обраха стотиците овации. Заради постановката обаче Владо Пенев се решил на "физическа обработка".


"Непрекъснато чета, че като ченгето в "Под прикритие" съм дебел, с дълга коса и трябвало да си оправя вида. Е, отслабнах с няколко кила, продължавам в този дух. Сега може да ме поканят да изиграя и сцена на Ален Делон", шегувал се актьорът с близките си.
Всъщност напълняването на Владо Пенев започнало след като преди повече от шест месеца отказал месото. Актьорът решил, че му пречи да се посвещава на духовни практики и го заменил с въглехидрати. Именно от тях поналял фигурата си. Освен това, не били редки случаите, в които Пенев ходил на ресторант с голямата си любов - актрисата Марта Вачкова и вечерите им се превръщали в кулинарна радост. "Нищо не мога да откажа на Марта. Най-весело обаче става, когато към нас се присъедини "готвачката" Катето Евро. Тогава на никой не му се става от масата и продължаваме до сутринта с дегустациите", смее се Пенев.

Анета ПЕЛЕВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама