Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5102207 www.bgdnes.bg

Емануела на рождения си ден: Не ми пука за Димитър Динев!

"А дали ми пука? Не ми пука за Димитър Динев!"


С тези думи фолкпевицата Емануела изригна на рождения си ден в неделя вечерта и се впусна в зрелищно отбелязване на личния си празник.


През уикенда изпълнителката обяви, че е разделена с бащата на второто си дете, който е син на бизнесмена Динко Динев. Двамата били в обтегнати отношения отдавна, но едва отскоро се решили на края на връзката си.

Реклама


На празнуването на 34-ата си годишнина Емануела не изглеждаше да е много тъжна и бясно купонясваше. В неделя вечерта тя събра най-близките си хора в популярен гръцки ресторант в София, а впоследствие "избухна" в нощен клуб. Напълно логично на празника липстваще бащата на детето й Димитър Динев. Фолкпевицата не спря да танцува цяла нощ и по нищо не личеше, че я е налегнала депресия след раздялата. Тя дори се позавъртя покрай барабанчетата със салфетки за радост на посетителите.


Още в първите часове на празника си изпълнителката бе изненадана изключително приятно от свои приятели и колеги. Това се случи малко след финала на големия концерт в Русе, в който участваха 9 водещи имена на музикална компания "Пайнер", сред които беше и Емануела. Колежката й Кали, гримьорът Борислав Соколов-Бони, коафьорът Маурицио Пироло и още няколко приятели решиха да изненадат рожденичката съвсем непринудено и заедно я поздравиха с Happy Birthday, бонбони и мили пожелания в неочакван за нея момент. На самия купон пък Бони награби Емануела и не спря да я целува, докато тя грееше в ръцете му. Нейните приятелки също се развихриха и се раздадоха на дансинга. Интересно бе, че певицата беше постоянно усмихната и изглеждаше видимо щастлива от свободата си.


Не е ясно дали Димитър Динев е поздравил майката на детето си за празника, но тя не изглеждаше, че се сеща за него. И показа, че може да е самостоятелна.


"Ако исках пари, нямаше да бъда с Димитър, който е на 27 години и не се е развил още в живота си! Това, че е син на някой си, не означава, че е разполагал с такива средства! И в случая - може би ако мислех за пари, едва ли щяхме да сме разделени!", коментира в типичния си стил популярната певица.


В навечерието на рождения си ден тя събра сили да признае какво се случва с личния й живот.

Реклама


"Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. Оттогава досега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни. От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени! Причината за прекратяването на отношенията ни не е трети човек, поне от моя страна", обясни Емануела.


Димитър-младши, който се появи от любовта между фолкпевицата и младия бизнесмен, ще остане при майка си, която основно ще полага грижи за наследника си. Емануела вече ще е за постоянно в София, като вероятно ще заживее в столичния тузарски квартал Бояна, където взе къща и положи огромни усилия, за да я обзаведе.


Емануела в момента се радва на успеха на най-новия си сингъл - "Сменяй ме", който вече е сред най-хитовите заглавия в клубовете в цялата страна. Само след няколко дни, на 13 ноември, тя ще направи и лайв премиера на парчето в Лондон, където ще гостува по покана на българската общност. По думи на самата нея Емануела вече ще обръща повече внимание на кариерата си, за да може да се развива и да постига още по-големи успехи. Паралелно с това тя ще продължи да си гледа бебето, като не иска да разчита на външна помощ, а предимно на себе си.


"За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват. Сигурна съм, че щастливите мигове за мен и моите двама синове тепърва предстоят", добави фолкпевицата.

Реклама
Реклама
Реклама