Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5107959 www.bgdnes.bg

Гъмов в алкохолна криза. Станимир се молеше за алкохол, споделя Иво Танев

В зверска алкохолна криза е актьорът Станимир Гъмов.

От няколко вечери насам той е неузнаваем и екипът на "ВИП брадър" сериозно се е притеснил за състоянието на финалиста в шоуто, научи "България Днес".
Тежко безсъние е подгонило кукления актьор, а нервните му изблици драстично са зачестили, след като спиртните напитки в къщата на Големия брат вече са дефицит.
За никого не е останал скрит афинитетът на Станимир към чашката. Бившият вече съквартирант и един от приближените на Гъмов в началото на шоуто - Иво Танев, също разкри за страстта на актьора към бутилката.


"Не мога да кажа, че е алкохолик, но на мен ми беше суперстранно как се молеше за алкохол. Не знам какви са причините, а и не ме интересува... В началото бяхме близки, но впоследствие разбрах, че е двуличен човек" - сподели Танев пред "България Днес" седмица след излизането му от къщата.
През годините писанията за проблемите на Гъмов с чашката не стихват. Според слуховете актьорът се е пропил покрай дружбата си с опосумите Иван и Андрей. Станимир бе част от предаването им "Сблъсък", а очевидци разказват за мощните запои, които екипът е заформял по това време.

Реклама


Клюките гласят още, че именно влечението на Гъмов към алкохола е и причина за раздялата с бившата му половинка Анна, от която актьорът има син Иван. Според злите езици тя не е изтърпяла перманентно пияния си мъж и бързо го е разкарала от живота си.
Въпреки че Станимир е категоричен, че с експоловинката си са в повече от добри отношения, истината се оказа друга. Откакто е в шоуто, Гъмов е излизал няколко пъти от предаването заради професионални ангажименти, но нито веднъж бившата му жена не е довела малкия Иван да види баща си.


"Няколко пъти съм излизал, тя нито веднъж не го доведе, поне да го видя... Много ще имам да обяснявам на това дете след края на шоуто" - сподели във видимо нетрезво състояние Гъмов пред Люси в един от епизодите на "ВИП брадър".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама