Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5110534 www.bgdnes.bg

Гавра в „Х фактор“

Стилисти обличат нелепо пълничката Александрина

Унизена и депресирана се почувствала участничката в „Х фактор“ Александрина Макенджиева след последния лайф, научи "България Днес". Момичето с уникален глас и пухкаво тяло изпя песента на Мария Илиева "Играя стилно". За неин ужас визията й само подчертаваше несъвършенствата на тялото й. Кръшните балерини, които не спираха да се въртят около Александрина, допълнително удариха по самочувствието на певицата. Феновете на предаването също останаха потресени.
"Това е пълна гавра! Мария Илиева е супер секси към видеото на този клип. Няма как да не се прави аналогия. Да облекат това момиче като лелка и да дават тромавите й движения на сцената е ужасно унизително", пише разгневен зрител в страницата на предаването.


"Това не беше моята песен, но я изпях като себе си. Благодаря на Мария Илиева, че ми пожела успех, и се надявам да не се разсърди от моята интерпретация", оправда се самата Александрина. Това не е първият път, в която жената от Сандански излиза да пее с нелепа визия. На един от концертите тя се появи с боядисана в синьо коса, а дрехите, които й подбират, далеч не са съвременна мода.
"Жалко за момичето. Пее добре, но зрителите ще я изгонят. Останалите момичета ги разсъбличат, само и само да хванат окото на зрителите", убедени са феновете на Александрина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама