Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5258726 www.bgdnes.bg

Баровеца едва не загубил гласа си

Титулуваният музикант и изпълнител Илиян Михов-Баровеца вече е здрав след прекарано заболяване, заради което едва не загубил гласа си. В отлично състояние съм, каза пред "България Днес" той, след като бе забелязан угрижен да излиза от столично лечебно заведение.


Баровеца вървеше по софийските улици с огромен плик в ръка, от който ясно личеше, че му е направена снимка на белите дробове. "Ходих да си правя изследвания. Просто профилактичен преглед, за да се види в какво състояние съм. Оказа се, че съм в отлична форма. Чувствам се перфектно", заяви вечно усмихнатият изпълнител.

Реклама


На фотосите Михов изглежда угрижен. Вероятно обаче това не е заради лоши резултати от изследванията, а от студа, който скова София през последните дни. Екипиран с дебели дрехи и обувки с голям грайфер, Баровеца внимателно пристъпва по заледените софийски улици. Допълнително той се пази от минусовите температури с дебели ръкавици и високо поло.


Макар да има множество ангажименти - от 2013 година е учител по народно пеене и кларинет в 144-то училище "Народни будители" в столичния жк "Младост 3" и почти всяка вечер да пее в популярна механа в същия квартал, Михов се грижи за здравето си.


"В момента подготвям няколко нови попфолк парчета, които скоро ще са напълно готови. Една от песените е с готов аранжимент и малко остава до появата й на бял свят. Другите ще ги пусна малко по-късно", обясни Баровеца, докато се подготвяше за изпит в столичното училище.


Децата му са изключително талантливи и в навечерието на Коледа миналата година той организира концерт с тяхно участие. В една от залите на школото малчуганите демонстрираха виртуозност в пеенето и свиренето на музикални инструменти. Изпълнителят на вселенския хит "Баровец" неведнъж е споделял, че талантливите деца са една от най-големите му гордости и работата му с тях го кара да се чувства щастлив. А работата в столичната механа приема и като забавление, защото успява да накара хората да купонясват и да пеят парчетата му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама