Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5258807 www.bgdnes.bg

Сестрата на Преслава хлътна по Фики

Народната певица се гушна в Стораро-младши

И сестрата на Преслава си загуби ума по най-актуалния чалга изпълнител Фики, научи "България Днес". Народната изпълнителка Ивелина Колева е хлътнала здраво по младия си колега. Откакто всичко между него и Пресито приключи, балдъзата започнала да се заиграва здраво. Флиртът й обаче на този етап изглежда невъзможен, защото тя е омъжена и с дете.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Още миналата година Преслава е запознала Фикрет с част от семейството си. Естрадната певица не спирала да гледа мускулестия мачо с ококорени очи. Двамата дори вечеряли заедно покрай Преслава, уж само като колеги. След като звездата на "Пайнер" тръгна с най-добрия приятел на бившето си гадже Жоро Бирмата, Фики напълно спрял да се занимава с нея. Самият той винаги е твърдял, че двамата никога не са имали интимни отношения, а ги свързвало единствено приятелство и работата около общите им дуети.
В същото време Ивелина Колева вече е имала една фатална връзка преди време. Като изпълнителка в оркестър "Извор" тя се залюбва с ръководителя на оркестъра Петър Гочев, който е семеен. Двамата дълго време крият любовната си връзка. Любопитното е, че негов син е Галин, който впоследствие нашумя и също стана звезда в империята на "Пайнер".


Не добре настроен към връзките на сина си с какички е бащата на Фики - Тони Стораро. Той не смятал, че синът му трябва да се обвързва сериозно с колежка, особено по-възрастна. Иначе Фики продължава да се среща с Жулиета Светланова, но двамата са решили да тръбят версията, че вече са само приятели.
Причината е, че девойката от Белослав беше набутана с връзките на семейство Стораро в "Пайнер". Тя се подвизава с артистичния псевдоним Джулия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама