Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5262386 www.bgdnes.bg

Хиляди кифли на изложба на Ван Гог без пари, пускат с високи токчета

Момичета на високи токчета ще влизат без пари на изложба на Ван Гог в Москва.

Това е следствието от новия блокбастър на руската група “Ленинград” - клип по песента “Експонат”, който натрупа за една седмица двайсет милиона гледания в мрежата за видеосподеляния Youtube.

В клипа, който прилича повече на романтична комедия, се разказва за млада дама, поканена на изложба на Ван Гог, а за целта е взела назаем обувки, наподобяващи моделите на известната марка “Лубутен” - тия с червените подметки.

Реклама

В момента в Москва върви изложба, която се казва “Ван Гог - оживелите картини 2.0”. Кураторите ѝ обявиха, че на 13 и 14 февруари - събота и неделя, в московския търговски и дизайн център ще бъде проведена акция. Всяка млада дама, която е обута с оригинал или менте на прочутата марка или поне има токчета, високи над десет сантиметра, ще влиза безплатно. Отделно всеки младеж, който докаже, че се казва Сергей и е с дама, ще ползва 50% намаление.

Причината може да се търси в първите строфи на песента - “Заведе ме Серьога на изложбата на Ван Гог”.

Според организаторите след излизането на клипа на “Ленинград” посещенията на изложбата на Ван Гог са скочили минимум с 50%, поради което те се почувствали задължени да направят нещо в отговор.

Цената на билета за изложбата на Ван Гог в Москва е между 11 и 13 лева, уточняват от галерията. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама