Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5051015 www.bgdnes.bg

Невероятно! Стриптийз в час по биология

Разголена и разкикерчена биоложка демонстрира как работи човешкото тяло.
Креативната преподавателка от Холандия Деби Хиркенс обучава учениците си по нестандартен начин – със стриптийз. Когато идва време за часа по анатомия, находчивата даскалка се качва права на своята катедра и се разсъблича.

Младата биоложка демонстрира нагледно своята анатомия. Момчетата от класа затаяват дъх и си представят, че са попаднали в рая. За тяхно разочарование се оказва, че под дрехите Деби е облечена в костюм, който изобразява човешките мускули. Деветокласниците, на които преподава, първоначално са в шок, но бързо след това се окопитват. В няколко последователни седмици г-жа Хиркенс сменя различни изрисувани с анатомия костюми. Освен мускулатурата децата имат възможност почти нагледно да разберат къде се намират и как изглеждат червата и дробовете им благодарение на изобразените човешки органи. За финал учителката ползва тоалета си от Хелоуин на човешки скелет.


"Учениците ми бяха малко стресирани първия път когато тръгнах да се събличам. Предполагам какво е минало през главите на момчетата. Когато разбраха за какво всъщност става въпрос... онемяха", коментира самата преподавателка.
След като е измислила оригиналния метод за учене по анатомия, тя иска разрешение на директорката, за да проведе вдъхновяващия урок. Получава одобрение и на мига си купува въпросните костюми. Невероятно, но класът на Деби Хиркенс става един от най-добрите по биология в училището.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама