Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5061449 www.bgdnes.bg

Момичето с най-дългите крака на света: Викат ми жираф!

20-годишната Холи Бърт се оплаква, че мъжете не я канят в кревата

Безумно дълги и стройни крака извъди младо момиче от Щатите.
20-годишната Холи Бърт е новият носител на рекорда на „Гинес“ за най-дълги женски долни крайници. Начинаещата двуметрова манекенка може да се похвали със 125-сантиметрови крака.


Дългокраката прелест това лято напуска родния си град в дълбоката американска провинция и се заселва в Ню Йорк, където веднага попада в полезрението на модни агенти, изумени от нейните размери. Без капка колебание всички опитват да пробутат на Холи визитната си картичка и да я прикоткат да работи за тях.

Реклама


"Жена с подобен ръст и впечатляващи крайници няма как да остане незабелязана на улицата, даже и в мегаполиса", пише пресата отвъд океана за новата националната гордост. "До пристигането си в Ню Йорк бях момиче със смачкано самочувствие", казва Бърт. "В гимназията бях най-високият ученик сред всички останали и обект на подигравки. Наричаха ме жираф или дърво", допълва тя. За Холи най-трудно в тийнейджърските години е да си намери гадже. Никой от връстниците й не иска да прави секс с дългуч като нея и момичето все още бленува за първата си истинска любовна целувка.


"Интимният ми живот се преобрази коренно, когато се преместих в Ню Йорк. Тук не липсват високи мъже и фетишисти на тема дълги крака", твърди щастливата вече Холи. "По улицата често ме свалят красиви атлети, което ме ласкае. Впечатляват ме мъжките закачки", категорична е тя. Особено удоволствие на Бърт доставя фактът, че за разлика от повечето хора от простолюдието, тя без проблем влиза в най-посещаваните заведения, където фейсконтролът е убийствен и не се допускат случайни гости. "Охраната на дискотеките даже прави кордон сред тълпата, за да мога да вляза. Няма нужда като другите да се моля за специален пропуск. Често ме настаняват и във ВИП сепарета, където бъка от красиви богаташи, които умират да се запознаят с мен. А най-смешно е, че там съм с високи токчета и ръстът ми е още по-внушителен", твърди Бърт.

Рекордьорката на „Гинес“ признава, че не си пада по дребни мъже заради чисто технически причини. "За мое щастие Ню Йорк е пълен с дългучи, но още не съм срещнала истинската любов", изтъква момичето от село.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама