Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5069629 www.bgdnes.bg

Мразя постната супичка!

Най-лакомата манекенка в света се обявява против анорексията, като се тъпче с каквото й скимне.


Даниела Лопес Осорио опровергава досегашните твърдения, че моделките са бледи и кльощави. Пищната колумбийка е от най-новите звезди на известна фирма за сутиени, защото притежава невероятно обемни форми. Супермоделът става хит, след като няколко поредни пъти дефилира на подиума, разклащайки добре оформения си задник. В социалните мрежи 21-годишната Даниела не пропуска да се похвали какво и кога похапва. Постните супички и дребните късчета пилешко са изтрити от нейното меню. Тя не спира да се хвали как се тъпче с палачинки, бонбони и дори мазни хамбургери. Девойката признава, че ненавижда диетите и никога не е била жертва на мъчителен хранителен режим.


"В Колумбия сме почитатели на пищните дупета и едрите гърди. Никой не обича анорексичките, които са толкова слаби, че ще се строшат" коментира напращялата мацка.
По думите на разголената манекенка родителите й я подкрепят във всичко. Тя не възнамерява да се подлага на каквито и да е интервенции и операции за разкрасяване.


"Смятам, че изглеждам страхотно, и не ми трябва да лягам под ножа. Не разбирам как позволяват на 15-годишни момичета да си слагат цици и да си променят носовете" възмущава се естествено красивата Даниела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама