Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5069741 www.bgdnes.bg

Вижте какво може да израсте на мъжкото лице

Изродски прически от лицевото си окосмение сресва г-н Невероятнобрад.
Исая Уеб, както е истинското име на иноватора в модата за бради, непрекъснато обновява шантавите си творения. Мъжът от Сан Франциско счупи границите на гравитацията на космите с абсурдно стилизираната си брада.

В интернет страницата, която поддържа, постоянно се появяват нови и все по-невероятно сплетени фандъци. Експериментаторът успява да ги превърне в динозаври, различни послания и дори в купа, която пълни с юфка. За целта на Исая са му необходими редица продукти, присъщи основно на нежната половина от човечеството. За да конструира всяка от прическите, Невероятнобрад използва големи количества гел, вакса и лак за коса.

Реклама


"Няма какво да се лъжем, химията, с която се мажа, е изключително вредна, но красотата на брадата изисква жертви", смее се побърканият американец.
Напоследък брадата се превърна в задължителен моден аксесоар за мъжете. В последните години типажите се въртят около гъстите и дълги, добре поддържани окосмявания.

Така Исая успява да забърка абсолютен фурор с творенията си. За отрицателно време брадите му набират хиляди последователи. Находчивият коафьор прави първоначално блог, в който споделя методи за поддръжка на дълги и красиви бради и начините за оформяне на шашавите си прически. Сайтът му добива космическа популярност и Исая решава да отвори онлайн магазин със собствена козметична линия. Брадата му се превръща в сериозен бизнес, с който изхранва семейството си.


31-годишният американец се явява за пореден път на състезание за бради. В надпреварата, която се провежда през септември, взимат участие близо 300 брадатковци. Исая учудва журито с ловкостта при оформянето на брадата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама