Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5073270 www.bgdnes.bg

Мъж без пенис омая красавица.

Мъж без пенис придума красавица да му стане жена.
40-годишният Андрю Уордъл от Манчестър показва завиден чар и свалячески умения, които убеждават младата унгарка Федра Фабиан да се венчае с него. Наточената брюнетка от Будапеща се запознава с британеца през миналото лято във ферма за ягоди на Острова.
Симпатичният мъж с хубава осанка и добро поведение бързо печели сърцето на младата жена. Андрю не крие, че си пада много по Федра. Ухажва я упорито и се надява тя да откликне на чувствата му. През цялото време се навърта около нея, за да покаже, че е сериозен в намеренията си. На всеослушание изтъква, че не е женен или разведен и няма деца. Фабиан приема поканата му за среща и остава очарована. Уордъл е галантен, учтив, възпитан и образован. Необвързаната дама се поддава на флирта и двамата се озовават в дома на стария ерген. Но вместо веднага да я вкара в леглото, Андрю я налива с вино, въпреки че Федра изгаря за палави изпълнения в спалнята му.


"Предложи да не бързаме с интимните отношения, докато не се опознаем по-добре. Това още повече ме впечатли в него. Приех го като жест от негова страна, чиято цел е да ми покаже, че наистина държи на мен и не само сексът му е важен", изтъква унгарката. Срещите им продължават един месец, но Уордъл още не е готов да свали гащите пред любимата. Федра разбира, че има нещо нередно в цялата работа, но не знае какво. Андрю упорито крие тайната си, че е роден без пенис. Заболяването е доста рядко и само един на 6 млн. мъже страда от него. Медицинското му название е екстрофия на пикочния мехур. При него хората се раждат с пикочен мехур извън тялото и без гениталии.

Реклама


Фабиан се връща в Будапеща, но продължава да общува с британското си гадже по скайп. Пет месеца Андрю се кълне във вярност на Федра и предлага нещата да станат по-сериозни. Момичето се мести да живее в Англия при него. Уордъл е принуден да изпълнява брачните си задължения, но пак намира оправдание да шикалкави.
"Казах на Федра, че имам инфекция на бъбреците и ми е трудно да правя секс с нея", казва той в документалния филм "Мъжът без пенис". Продукцията е почти готова, а премиерата е насрочена за началото на януари догодина по телевизионния канал TLC. Мъгливото му обяснение хваща дикиш първите седмици, но Фабиан го притиска до стената. Принуден е най-после да признае, че няма пенис и не може пълноценно да задоволи сексуалните й мераци.


"Мозъкът спря да ми работи, когато ми призна. Бях в шок. Обичам го безумно, а това ми дойде като гръм от ясно небе", допълва унгарката, която също участва във филма. Сърцето не позволява на влюбената Фабиан да изостави Андрю. Тя бързо прощава лъжите му, което кара Уордъл да й предложи брак. Когато се венчават, решават да потърсят медицинска помощ. Лекари успокояват младоженците, че не всичко е загубено и с правилна терапия и хирургически интервенции могат да направят функционален пенис на Андрю. Щастливата развръзка е запечатана на лента и предстои да бъде показана премиерно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама