Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5079889 www.bgdnes.bg

Ето я първата целувка на Амал и Клуни

Сочна целувка с език измуфти Джордж Клуни от прелестната си съпруга Амал Аламудин на премиерата на новия му филм "Нашето мото е "Криза" в Ел Ей.


Това е първото публично мляскане уста в уста на 54-годишния холивудски мачо и световноизвестната защитничка на правата на човека. Двамата са женени от септември 2014 г., но досега не се появи кадър с по-интимна размяна на нежности.

Реклама

Заради родената в Бейрут арабка с диплома от Оксфорд заклетият ерген д-р Рос се раздели с имиджа си на прелъстител и стана порядъчен мъж. Слухове за проблеми в брака Клуни разсея с размяната на слюнки с любимата на афтърпартито. Почти напълно побелелият актьор не спря да се мляска с Амал и да показва на околните колко много я обича.


"Адвокатката прие играта на добра съпруга и охотно се отзова на нежностите на мъжа си", коментират свидетели. "По едно време, когато виното дойде в повече, страстите между двамата се нажежиха до червено. Въпрос на време бе да потърсят уединено местенце, където да продължат с любовната игра", допълват близки на звездното семейство.

Съвсем наскоро се заговори, че Аламудин чака дете от Джордж, но слуховете за това са силно преувеличени. "Няма никакво съмнение, че активно работят за създаване на потомство. Клуни е готов за наследник, а Амал дава мило и драго да му роди син", изтъкват приятелите им.


Няколко часа преди купона в изискан ресторант след премиерата сексидолът на милиони жени по света стъпи на червения килим с Амал под ръка. В черен костюм и риза той е засенчен от елегантната Аламудин, която блести с къса светлорозова рокля на Ролан Муре. Не липсват и критици на 37-годишната брюнетка. Според тях на суперслабата Амал най-добре стоят прилепнали рокли, а не обемисти, каквато е тази на Муре от последната му колекция.


"По време на прожекцията Джордж на няколко пъти опипа коленете на Амал и едвам се сдържаше да не я награби", споделят присъствали на премиерата. Лентата със Сандра Бълок в главната роля е негово лично творение, тъй като се изявява като продуцент и основен спонсор. Сатиричната комедия от утре ще се завърти и по родните кина, но за съжаление Клуни и Амал няма да присъстват на червения килим в София.

Реклама
Реклама
Реклама