Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5082727 www.bgdnes.bg

Черно-бели снимки на Анджелина Джоли ,правени от Брад Пит (Галерия)

Малко от вас сигурно знаят, че актьорът Брад Пит освен как да се държи пред камерата знае и какво да прави зад нея. В случая говорим за старата школа фотоапарати. Списание W magazine публикуват през ноември 2008 снимки правени от Пит на красивата му съпруга Анджелина Джоли, а скоро след това се появяват и в Reddit. Lomography.com казват, че по това време криейтив директорът им Денис Фрийдман е търсил нов и свеж фото поглед върху най-сниманата жена. Истината е, че отговорът не и имало и как да дойде по-близо от домът на Джоли. „Бях изненадан от това, че Брад прие предизвикателството“ спомня си Фрийдман за ентусиазма му.

Седмица по-късно вече има снимки на Брад Пит – лични снимки от живота му с Джоли в къщата им във Франция. Даже Брад има специална поръчка за проекта – иска да снимка с лента Kodak Tech Pan film . Фоторедактора на списанието Надя Велман успява да купи 40 ролки от eBay.

Реклама

Фрийдман си спомня за тези филмови ролки:

"За любител, Пит определено знаеше какво иска. Твърдо беше решил да снима Джоли с Kodak Tech Pan film, който не беше произвеждан от поне четири години. Фоторедакторът ни Надя Велман успя да намери 40 ролки сърфирайки в eBay, които с куриер доставихме на Пит във Франция, където щяха да се покриват до средата на юни. Седмица по-късно Пит се обади да каже, че има нужда от още филми. Велман провери първия си източник, но там всичко беше вече изчерпано. Най-накрая успя да намери 30 ролки от някакъв тип в Израел. След няколко часа намери човек в Тел Авив, който да пренесе филмите във Франция качвайки се на самолет, още същия ден."

Снимките говорят сами за себе си. Драматизмът в черно-бялата фотография и красотата на една от най-красивите жени може да роди подобно творчеств

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама