Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5086678 www.bgdnes.bg

Ексцентрик си реже ушите, за да прилича на говореща птица (Снимки)

Мъж стана папагал

Ще прави от носа си клюн при следващата операция

Рязане на уши, промяна на лицето, зениците и предстоящо оформяне на носа в клюн превръщат ексцентрик в папагал.
56-годишният британец Тед Ричардс е луд на тема шарени пернати и мечтата му е да прилича на тях. Бившият работник в завод за обувки в Бристол има и 110 татуировки на птичи пера, 50 пиърсинга, рога и сцепен на две език.


В дома си шантавелникът отглежда пет говорещи птици, игуана и куче и е щастливо женен за дама, която харесва увлеченията му. Махането на ушите става след 6-часова операция в елитна клиника на Острова. Ефектът е поразителен, а Тед е във възторг.

Реклама

"Външният ми вид не плаши хората по улиците. Децата много ме харесват. Признавам, че това ме учудва. Те постоянно идват при мен и ме молят да им покажа снимка на отрязаните си уши. Въобще не се стряскат от шокиращата ми визия", твърди Ричардс. Ушните миди подарява на близък приятел, който ги съхранява във восък.


"Съвсем скоро отново лягам под ножа, за да направят клюн от носа ми. Едва тогава трансформацията ще бъде пълна", допълва пенсионерът. "И сега не мога да спра да се любувам на себе си в огледалото. Накрая обаче ще изглеждам така, както винаги съм мечтал", категоричен е Ричардс, който прави първата си татуировка през далечната 1976 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама