Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5098299 www.bgdnes.bg

4-годишни, а вече модни икони. Близначки взимат акъла на Ким Кардашиян

Хит в социалните мрежи!

Звездните близначки Белла и Клоуи завладяват света само за няколко дни.
Сладките 4-годишни момиченца стават абсолютен хит в мрежата, след като майка им пуска снимки на двете си красавици, облечени като Одри Хепбърн. Майката Луси Абир организира рождения им ден и иска да направи поканите за гостите по-нестандартни.

Облича двете си момиченца в стилни тоалети и решава да пусне снимката в онлайн пространството. За техен късмет именно риалити звездата Ким Кардашиян попада на невероятния кадър. Един лайк от арменката е достатъчен, за да изстреля близначките в челните класации по последователи. За дни феновете им стават над 22 хиляди. Това носи на двете куклички и семейството им не само радост, но и финансови постъпления.

Реклама


За Хелоун находчивата им майка ги облича като известния дизайнер Карл Лагерфелд и Ана Уинтър - редактор на най-емблематичното модно списание зад океана. След поредната фотосесия феновете на невръстните момиченца им лепват прякора Кралските близначки. Майката, която по професия е журналист, издава, че двете й дъщери имат различни стилови предпочитания.


"Не си мислете, че като са деца на 3-4 годинки, не знаят какво искат, особено момичетата. Например Клоуи обича пъстри и ярки тоалети. Докато Белла е моята малка дива, която естествено предпочита изтънчени тоалети в класически и неутрални цветове. Не ми е лесно да ги навия да облекат това, което съм избрала,“ споделя младата майка.
Снимките една след друга стават все по-популярни. От широкополи шапки и леопардови щампи до рокли с Мики Маус, всеки следващ кадър е по-добър от предишния. Освен шармантните им тоалети на кадрите ясно личи, че и двете умеят да позират много добре. Находчивата Луси ги снима на различни емблематични места в САЩ като „Родео Драйв“, „Дисниленд“ и копието на Айфеловата кула в Лас Вегас. След като добиват невероятна популярност, Кралските близначки започват да получават предложения да са рекламни лица на едни от най-скъпарските световноизвестни марки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама