Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5119885 www.bgdnes.bg

Жертвите на чичо Чарли. Звездата от "Двама мъже и половина" сее тайно СПИН, името му е синоним на смъртта

Холивуд се тресе от сексистерия

Бунтарят на Холивуд Чарли Шийн сее вируса на СПИН.


Хиляди жени от цял свят са в шок, след като чичо Чарли призна, че се бори с ХИВ. Американският актьор, който става най-популярен с грандиозните си запои и гуляи, признава в ефира зад океана, че в последните 4 години се бори с вируса. По негови думи пръска десетки хиляди долари за лечението си, което досега успява да запази в тайна. Информацията, че е серопозитивен, изтича и дори няколко негови бивши партньорки завеждат съдебни дела срещу него.

Тъй като Шийн пази дълбоко тайната си, той не споделя с никое от последните си завоевания за нелечимия недъг. Звездата успява да уреди финансово няколко такива иска и си извоюва пълна конфиденциалност.

Реклама


Известната собственичка на бардаци Хайди Флайс и първа приятелка на Чарли казва, че застава категорично зад него. Холивудската мадам, както е известна Хайди, дори казва, че е готова да се омъжи за любимия си клиент и да му помогне да се отърве от ХИВ вируса. Преди повече от 20 години Чарли спасява Хайди от затвора и тя му е благодарна до ден днешен.
"Чарли трябва да бъде модел за подражание на всички ХИВ позитивни. Все пак той е и ще си остане страхотен баща на децата си. А и най-важното е, че родителите му Мартин Шийн и Джанет са до него и го подкрепят", изрази съпричастността си мадам. "Ако бяхме двойка, сега бих го помолила да се омъжи за мен. Имайте предвид, че ние никога не сме правили секс. Аз обаче бих искала, защото го обичам. Винаги сме били близки приятели", допълва Хайди.
Транссексуалната порнозвезда Кайла Кокс, с която Чарли има сексуални взаимоотношения през 2006 г., също застава зад него.
"Бог да благослови Чарли и това, което той преживява. Той е много смел, след като се изправя и публично оповестява, че е серопозитивен. Това може да се случи на всеки, не го съдете", споделя травеститът Кайла.


По думите на най-известния холивудски мачо той няма представа как се заразява. Дълги години безспорно най-известният от фамилия Шийн се бори с алкохолната и наркотичната си зависимост. Той дори е изгонен от най-гледания американски ситком "Двама мъже и половина" заради арогантното си поведение и зависимостите си. Според близки до звездата напоследък той изглежда доста болнав.
"Чарли е слаб, блед и почти не се показва на слънце. Не забравяйте, че той постоянно пуши крек, вследствие на което е заприличал на абсолютна каша. Името му стана синоним на смъртта", коментира известен режисьор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама