Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5122847 www.bgdnes.bg

Джуките на Есмер спихнаха.Чеченката в паника

Любимата на Джизъса се наблъскала със силикон менте

Джуките на Есмер започнаха да се разпадат. Жената на футболиста Благой Георгиев е в паника, след като некачественият силикон в устните й взел да се разкапва. Чеченката не спираше да се фука с джуките си, въпреки че те бяха несъразмерно големи за финото й лице.


От известно време насам устните й са започнали да губят перфектната си форма. Горната вече е напълно обезобразена, цялата е на дупки и бучки, сякаш съвсем скоро ще спихне напълно. Долната част на Есмеровите устни пък така се е надула, че всеки момент устните могат да експлодират.

Реклама


Специалисти в този бранш коментират, че по всяка вероятност съпругата на Джизъса здраво е прекалила с хиалуроновите инжекции. В подобни случаи това може да има унищожителен ефект. Още щом усетила, че нещо не е както трябва с месестите части на лицето й, Есмер започнала да слага двоен слой червило, което да прикрива бабуните. Последните снимки на танцьорката в социалните мрежи обаче показват, че вече процесът на спихване е необратим.


След като в края на октомври дойдоха за кратко в България, сега семейство Георгиеви отново си е в Москва. По всяка вероятност те ще потърсят решение на проблема с устните на Есмер в специализирана клиника. За интервенциите по лицето на жена си Благо ще трябва да се бръкне с над 10 хиляди долара. Зевзеци се бъзикат в интернет, че устните на Омерова са повредени след твърде интензивна орална любов с Георгиев.

Добромир ДОБРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама