Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5128206 www.bgdnes.bg

Иван Иванов тежко болен. Секссимволът от „Всичко е любов“ тъне в недоимък

Тежко болен, в недоимък и изоставен от целия свят отшелничества в панагюрско село любимецът на поколения българи, актьорът Иван Иванов.


Емблематичният мъж, изиграл незабравимата роля във филма "Всичко е любов", страда от онкологично заболяване, казват негови познати от киносредите.
Неотдавна Иванов бе удостоен с приз "Следовник на народните будители", но поради влошеното си здравословно състояние не присъства на церемонията, която се състоя в Народната библиотека в Деня на народните будители. Събитието бе организирано от Съюза на народните читалища, а грамоти и статуетки бяха лично раздадени от председателя на съюза Николай Дойнов. Награди в същия ден получиха композиторът Митко Щерев, проф. Божидар Димитров, проф. Лъчезар Филипов и напористият радиожурналист Радослав Янкулов.

Реклама


"Иван Иванов от години не се появява на официални поводи, нито има желание да разговаря с когото и да било. Може би за тази церемония обаче щеше да дойде, ако се чувстваше добре. Очевидно болежките са си казали думата и той е преценил да не пътува до София за събитието", коментираха по време на тържеството хора, навътре в ситуацията около актьора.


Някогашният символ на мъжката красота от няколко години живее заедно с жена си в панагюрското село Оборище. Негови близки са категорични, че той умишлено се е откъснал от шумния свят и суета - иска да изживее в уединение и спокойствие старините си.


Едно от последните публични появявания на Иванов бе в началото на годината в Дома на киното. Инициативата тогава бе част от програмата на 19-ото издание на "София филм фест". Иванов бе награден лично от кмета на столицата Йорданка Фандъкова. Въпреки огромния журналистически интерес Иван Иванов побърза да уточни и контрира репортерите, че интервюта няма намерения да дава, след което направи кратка изповед в типичния си бунтарски стил:
"Намерих своето място на село. Общувам с хората за т.нар. простички неща. В киното прекарвахме по-голяма част от живота, но и тогава се занимавах с простички неща. Отивах и вършех конкретно, просто физическо действие, подплатено, разбира се, с емоционална поддръжка. Бях предан и отдаден на киното. Отивах, свършвах си работата и изчезвах. И тогава не участвах в т.нар. интелектуален елит... Не давам интервюта не за друго, а защото искам да си останем добри приятели, такива, каквито винаги сме били. И не го правя поради това, че се глезя, а защото така съм преценил", обясни актьорът, преди медиите да го нападнат с въпроси.


"България Днес" се свърза с неговия син Стефан, който да разкрие подробности около здравословното състояние на татко си. Миналата година младият мъж бе сред участниците във „ВИП брадър“ и любимец на публиката заради своята неподправеност.

Уош МС, както е познат на по-младото поколение, все още се опитва да гради кариера на рап певец и до днес се занимава основно с музика. Иванов-младши е известен и с любовните си авантюри в театралните среди. В миналото за негови гаджета са били спрягани хубавиците Радина Кърджилова и Луиза Григорова. По подобие на баща си, Стефан също не е много разговорлив.
"Не мога да ви съдействам с информация за баща ми, тъй като аз самият не съм го виждал отдавна", лаконично заяви пред вестника Стефан.

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама