Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5131676 www.bgdnes.bg

Ето ги най-богатите ергени на света. Жени, кокаин, алкохол и адреналин изпълват ваканциите на двамата милиардери

Нормалният живот на Дан Билзериан и Тони Тутуни

Секс с най-красивите мацки, кока в несметни количества и марков алкохол съпътстват ваканциите на двамата най-желани американски ергени - Дан Билзериан и Тони Тутуни.
Това, което за другите е филм, за именитите плейбои е нормален живот. Безобразно богати, красиви и щедри, етническият арменец и етническият иранец знаят как да се радват на почивните си дни. Луксозни круизи със скъпарски яхти са задължителна част от пейзажа. Частните самолети и ВИП сепарета в най-оборотните дискотеки са допълнение към лайфстайла. За някои хора Дан и Тони са поредните самовлюбени богаташи, за други - обекти на завист, а за трети - истински идоли.


Кралят на Инстаграм Билзериан не пропуска да сподели с последователите си в социалните мрежи всяка екзотична дестинация, скъпа вещ и неприлично красива жена. Ръководи се от принципа "споделеното щастие е двойно щастие". Определя себе си като "актьор, астронавт и задник". Голяма част от богатството си трупа от покер турнири. Минава за един от най-добрите комарджии в света.

Реклама


"Когато скочиш с парашут, получаваш няколко минути адреналин. Когато играеш покер, получаваш същия адреналин, но в продължение на 12 часа без прекъсване", твърди 34-годишният бивш военноморски пехотинец. Оправдава безумния си начин на живот с неособено щастливото си детство. "Не се радвах на никакво внимание като дете и затова станах такъв наперен лунатик", гласи обяснението на Дан за охотното му разхвърляне с пари.


Не по-различно е поведението и на родения в Иран милиардер Тутуни. Израсналият в Аржентина богаташ, който още като дете напуска родината си след Ислямската революция, обича да се фука в социалните мрежи с доларите си. Самохвалкото, за когото се предполага, че е натрупал пачките от престъпна дейност, неуморно качва свои снимки с пищни хубавици, луксозни авиолайнери и кораби. Любим сюжет на Тони е да показва жени в унизително положение - водени на каишка и оковани във вериги. "Нежният пол е създаден да служи на мъжа. Той е нейният господар и никога не трябва да забравя това", отбелязва без капка ирония Тутуни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама