Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5131690 www.bgdnes.bg

Грозник №1 се казва Сере

Най-грозният сред грозните мъже е Мейсън Сере от Зимбабве.
Беззъбото плашило печели в свирепа конкуренция ежегодния конкурс в африканската държава за "Грозник №1". 42-годишният фермер впечатлява жури и публика с гротескни гримаси и липсващи предни зъби, което му носи титлата и чек от $500.


"Той не е никакъв грозник. Даже е красив. Неговата грозота не е естествена", сипе обиди предишният лауреат Уилям Масвину. Грамадният негър печели приза от 2012 г. насам и счита себе си за господар в категорията. Привържениците му също подкрепят тази теза. "Когато Сере е със затворена уста, той въобще не е грозен. Титлата му се дължи основно на кривите и липсващи зъби", категорични са феновете на Масвину.
"Победителят направи огромни усилия да подчертае грозотата си с гримаси, а Масвину въобще не се постара", гласи лаконичният коментар на съдиите.

Тазгодишният конкурс за най-грозен мъж в Зимбабве привлече рекорден брой участници. Титлата си оспорват 36 души. На финала отиват петима участници, които са убедени, че Уилям отново ще спечели. Той обаче остава на второ място и с чек за 100 долара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама