Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5134511 www.bgdnes.bg

Тероризъм с мегацомби в Лондон. Салма Хайек взриви Орландо Блум

Актьорът копнее за пищното деколте на мексиканката

Мегацомбите на холивудската актриса Салма Хайек са причина Орландо Блум да загуби ума и дума на бляскавата церемония в Лондон за раздаването на Британските модни награди.


Кумирът на милиони жени по света и един от най-големите свалячи в Меката на киното не можа да отлепи поглед от естествено големите цици на 11 г. по-възрастната си колежка. Пищното деколте на тясната червена рокля едва побира прелестите на мексиканката, което накара и другите мъже около нея да не откъсват поглед от запомнящата се гледка. Щастието най-отблизо да разгледа овалните полукълба на 49-годишната звезда от "Фрида" се падна само на елфа Леголас от "Властелинът на пръстените". Салма отдавна има заигравка с красавеца Орландо. През миналото лято, когато е в София за снимките на неособено бюджетната продукция "Септември в Шираз", тя се изпуска пред своя позната, че може да покани Блум да й гостува за малко в хотела в българската столица. По същото време британският актьор е в Турция, за да снима реклама със звездата от сериала "Великолепният век" Селма Ергеч, и е на броени километри от цицорестото миньонче.
В Лондон двамата отново са на опасно близко разстояние, въпреки че Хайек пристига на церемонията с мъжа си Франсоа Анри-Пино. Дъртият френски милиардер, от когото има дъщеричка Валентина, нехае особено за близостта на жена си и Орландо, които продължават да флиртуват през цялото време. Без да се церемони особено, Салма хваща Блум за ръката след официалните любезности на входа и се отправят в по-интимно помещение, където си правят селфита и си говорят насаме. Идилията разваля Анри-Пино, който след намек на други присъстващи отива да си прибере знойната съпруга от обятията на Парис от "Троя". За да разсее съмненията за нещо нередно в отношенията им, Франсоа награбва Салма пред всички и сочно я целува с език по устните. Изненаданата актриса отвръща подобаващо и също му пуска език, а сцената слага край на флирта с Орландо.


Злите езици в Холивуд обаче не спират да клюкарстват за сметка на Салма и намекват, че истинското вземане-даване с Орландо е станало предишната нощ. Тогава мексиканското копие на Моника Белучи е сама за церемонията по повод връчването на наградите Evening Standard Theatre в британската столица. Пристига в секси бяла рокля с огромно деколте, което повече разкрива, отколкото прикрива циците й. Мълвата гласи, че актрисата едва изчаква финалните щрихи на наградите и с бърза крачка се отправя в хотела, където я чака за креватни упражнения младият и шеметно красив Орландо Блум.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама