Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5142261 www.bgdnes.bg

Цицореста блондинка се превръща в жива кукла. 6 ребра си маха маниачка на рисувана героиня

Искам да съм като нея!

Бивша електротехничка се превръща в жива кукла, след като си маха 6 ребра.
Пикси Фокс е едва на 25 г., а вече се подлага на 16-а пластична операция, с която отстранява 6 от ребрата си. Така талията на шантавата гърла става само 35 см.
В момента Пикси носи пристягащ корсет и ще се възстановява поне месец и половина.

Зарича се, че в момента, в който има възможност да тренира, с упражнения ще смали още малко талията си и ще се бори за световния рекорд на „Гинес“ за "Най-тънка талия в света". Тя се шегува, че ако претърпи катастрофа с кола, няма шанс да си счупи ребрата.

Реклама


"Ако ми се случи подобно нещо, то най-вероятно изходът ще е фатален, защото директно ще си счупя гръбначния стълб", шеговито подхвърля маниачката на тема операции.


Русата шведка мечтае да заприлича на анимационната героиня Джесика Рабит. За целта цицорестата мацка се мести в САЩ и налива близо 120 хил. долара в козметични и хирургични интервенции.

Голяма част от операциите Пикси плаща със спестяванията си. Нейните фенове в социалните медии също подпомагат мечтата й със солидна сума. Мацето има над 70 хил. последователи, повечето от които й се възхищават и я окуражават да продължава с трансформацията си.


"Има шест милиарда души на планетата. Защо трябва всички да изглеждат еднакво? Това е скучно", споделя мотото си Пикси.


След като завършва училище, започва да работи като електротехник и събира пари за корекция на носа си. Тогава все още живее с родителите си и по-голямата си сестра в малко градче близо до Стокхолм.


"Не се чувствах добре в тялото си. Имах много комплекси, не харесвах носа си, исках да имам по-голям бюст... затова реших, че трябва да направя нещо и да се променя", разказва за проблемите си шведката.

Реклама


Тя се преобразява до неузнаваемост. Подлага се на 4 ринопластики и също толкова операции за увеличаване на бюста. Липосукция, повдигане на дупето, лифтинг, инжекции в устните и скулите са малка част от болезнените й преживявания. Пикси смята, че с това става все по-красива и се доближава максимално до рисуваните героини.

Реклама
Реклама
Реклама