Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5150492 www.bgdnes.bg

Николета гола на рождения си ден. Божинов я отсвири

 Бившият на Преслава и новата му специални гости на плеймейтката

Полугола се появи Николета Лозанова навръх рождения си ден, видя "България Днес".
С ултракъса рокля, гол гръб и изваден силикон плеймейтката чукна 28 години на пищно парти в изискания столичен клуб в хотел "Маринела".
Въпреки ексцентричния си външен вид и видимо доброто настроение НиЛо пристигна сам-самичка на празника си.


Бившият й съпруг Валери Божинов отсвири експоловинката си и цяла вечер така и не се появи. Близки до Лозанова подшушнаха, че футболистът е получил покана за купона, но заявил, че има по-важни ангажименти и не смята за нужно да уважи доскорошната си жена.
На празника на моделката присъстваха едни от най-близките й другари, между които фолкпевицата Андреа, Черната Златка и победителят от последния сезон на "ВИП брадър" - Джино.
Черното Злати беше без компанията на приятеля си Мирослав, което се стори съмнително на присъстващите. От седмица в медиите циркулира клюката, че Миро е зарязал моделката и се е върнал при старото си семейство.

Реклама


До момента Златка не е коментирала слуховете, но липсата на бизнесмена на бляскавия рожден ден е показателна, че отношенията между Мирослав и плеймейтката куцат.
За разлика от самотните моделки с най-новата си половинка се появи бившият любовник на Преслава. Милионерът Цветелин Маринов-Цуни отново е забърсал засукана красавица, няколко години по-млада от него, която цяла вечер строго следеше всяка крачка на богатия плейбой.
Сред отбраните гости на Лозанова бе и най-голямата врагиня на фолкпевицата Мария, а именно новата съпруга на бившия й Митко Андонов - Никол. Присъствието й на бляскавия рожден ден на плеймейтката даде яснота по въпроса защо в почти всеки епизод на "Папараци" Отварачката е главно действащо лице и отнася редица жлъчни коментари по свой адрес.


Тази година гостите на Николета бяха много по-малко и за разлика от минали рождени дни на водещата редица родни випове отрязаха моделката. Много от близките на плеймейтката не уважиха Лозанова, което отново потвърди факта, че през последните години НиЛо се е изпокарала с почти всички от обкръжението си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама