Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5151856 www.bgdnes.bg

Кардашиян и Мадона смазани от бой.Известни, но пребити

Адвокати спират календар с брутални колажи срещу насилието над жени

Подута и разцепена уста, полузатворено синьо око и цицина на носа е коледният "подарък" за Ким Кардашиян и полусестра й Кендъл Дженър.


Същата необикновена изненада печелят и холивудската мегазвезда Анджелина Джоли и най-скандалната поп певица на годината Майли Сайръс. Странният избор на подарък е на група артисти, обединени в неправителствено сдружение за правата на жените. Водени от идеята да се противопоставят на домашното насилие срещу нежния пол, те създават с помощта на фотошоп календар за 2016 г. с обезобразени лица на знаменитости. Автор на зрелищното издание с лъскави корици е гражданският активист с псевдонима Алесандро Паломбо.


Благородното лого на кампанията "Стоп на насилието срещу жените" не трогна по никакъв начин сестрите Кардашиян. Адвокатите на Ким и Кендъл са вдигнати по тревога, за да спрат разпространяването на рекламния материал, който се очертава да бъде хитът на 2016 г.
"Никой не ни е искал разрешение да използва образите ни за кампанията", категорични са етническата арменка и сестра й от втория брак на майка й Крис Дженър. В отговор на гневната реакция на клана Кардашиян Паломбо изтъква, че използваните снимки са без авторски права и са взети от папарашки сесии. "Не виждам защо трябва да искам позволение за нещо, което не е тяхна собственост. Използвани са обществено достъпни материали, които с малко усилия на творческия екип ще послужат за една добра цел", изтъква артистът. С обезобразени физиономии в скандалния календар са показани още Мадона, Гуинет Полтроу, Ема Уотсън и Кристен Стюарт, които засега отказват коментар по темата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама