Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5154522 www.bgdnes.bg

Колко ти е малък! Мъже с малки пишки плащат за сладко унижение

Комплексари с празни гащи измислят терапия за самочувствие

Безумен сексфетиш е на път да се превърне в сензационна терапия за комплексари.
Страхливци с малки пишки плащат, за да ги унижават публично. Най-новата мода на Острова сред незадоволените мъжлета е да се подлагат на публичен присмех заради малкия им пенис. В интернет пространството плъзват снимки, на които пищни мацки мерят с пръсти колко е малък пенисът на жертвата на унижението.

Всеки ненадарен мъж, който се включва в безумната онлайн надпревара, е длъжен да си подсигури поне няколко снимки от различни непознати, които да премерят извънредно малката му пишка. За целта някои дори плащат солидни суми на красиви момичета. В сайтове за онлайн търговия се появяват обяви от находчиви мацки. В тях те пускат дълъг списък с обувки, бижута или гримове в замяна на снимка, с която осмиват празните гащи на жертвата.
"Честно казано, не искам и да разбирам колко точно му е малък пенисът, но щом има желание да се самоунижава публично, защо да не го направя срещу чифт лъскави обувки", коментира една от измервачките, която оразмерява дребни пениси.
Някои от жените, които се включват в абсурдните, унизителни постове, го правят безвъзмездно.

Реклама


"Защо да не се изгавря с някого, който така или иначе сам си се подиграва. Много е яко да кажеш за някого директно, че пишката му е ню-ню", пише мераклийка за унижения.
Една от участничките на име Кити се снима, възседнала огромен изкуствен пенис. Под снимката си тя заявява:
"Освен ако не ти е толкова голям... искам само парите ти".


Според специалисти това е абсолютно безвреден фетиш, който се дължи основно на липсата на самочувствие и комплексите у мъжете. Д-р Спър от лондонска клиника твърди, че манията е заради страховете на младежите, че не задоволяват партньорката си.
"Всички с малки пишки си мислят, че жена им ще избяга и ще отиде при някой по-надарен. До голяма степен вина за това има порноиндустрията, от която добиваме нереални представи за размера на мъжкото достойнство", коментира експертът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама